Preu reduït! Xampú Solido Menta i Romero - Laboratorio SyS - 100 grams

Xampú Solido Menta i Romaní - Laboratorio SyS - 100 grams

214880

Nou

Xampú sòlid amb olis de menta piperita, romaní, gessamí, oliva i flor de taronja i mantega de coco. Presentat en envàs de 100 grams.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

8,42€

IVA inclòs

9,90€ IVA inclòs

-15%

8,42 € / 100 g

Més informació

Xampú Solido Menta i Romaní

Xampú sòlid amb olis essencials.

Què és el Xampú Solido Menta i Romaní?

És un xampú sòlid amb olis de menta piperita, romaní, gessamí, oliva i flor de taronja i mantega de coco.

Propietats antioxidants i antisèptiques.

Formulat per a tot tipus de cabells, està elaborat, d'una banda, amb una equilibrada barreja de substàncies altament hidratants, nutritives i reparadores com són els olis de menta piperita, romaní i gessamí, la mantega de coco , així com una selecció de principis actius reestructurants que repararan la fibra capil·lar perquè els cabells estiguin més dòcils.

Reuneix les propietats dels principis actius que el componen:

Oli de piperita: L'oli essencial de Menta Piperita posseeix propietats purificants, antisèptiques, antiinflamatòries i antiirritants .

Oli de romaní: L'oli de romaní té una sèrie de components (com l'àcid cafeic o els flavonoides) que el converteixen en un bon antioxidant. Nodreix i hidrata la pell. És antiinflamatori. Cuida els cabells. És antibacterià. Controla l'acne. És cicatritzant. Ajuda contra la dermatitis.

Oli de gessamí: Ajuda a calmar les irritacions. A més, si és humectant, proporciona elasticitat a la pell. S'utilitza per millorar l'aspecte de les estries i les cicatrius.

Oli d'oliva: Alt contingut en àcid oleic, que conserven els antioxidants naturals, vitamines i altres components, contribuint a mantenir la hidratació i afavorint la conservació de la membrana cel·lular, evitant així l'envelliment prematur de la pell. Cicatritzant, regenerant i coadjuvant en la síntesi del col·lagen. Regenera la pell.

Oli flor de taronja: El neroli és l'oli de les flors de taronja i tenen una aroma dolça. És molt nutritiu per a la pell i té propietats antisèptiques, antibacterianes i fungicides. També neutralitza olors i regenera la pell.

Mantega de coco: Gran poder hidratant . A causa de la presència d'àcid làuric és ideal per combatre les infeccions i aclarir les taques a la pell.

Ingredients:

Cocoa Butter, Sodium Lauryl Glutamate, Olive Oil, Lauroyl Glutamic Acid, Sia Salt, Glycerin, Alginic Acid, Camellia Oleifera Seed Oil, Jasminum Officinale Oil, Butyrosperum Parkii Butter, Water, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil Seed Oil, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene.

Com es fa servir el Xampú Solido Menta i Romaní?

Mulleu les mans i fregueu el xampú fins a l'obtenció d'escuma al gust. Fer massatges als cabells i al cuir cabellut. Esbandir i esbandir amb aigua. Si voleu repetir el procés.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda