Preu reduït! Condicionador Revitalitzant Ginseng i Salvia - Corpore Sano - 300 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Condicionador Revitalitzant Ginseng i Salvia - Corpore Sano - 300 ml

181371

Nou

Condicionador adequat per a tot tipus de cabells. Envàs de 300 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,25€

IVA inclòs

11,87€ IVA inclòs

-13%

3,42 € / 100 ml

Més informació

Condicionador Revitalitzant Ginseng i Salvia de 300 ml

Condicionador adequat per a tot tipus de cabells

Què és el Condicionador Revitalitzant Ginseng i Salvia de 300 ml?

És un condicionador hipoalergènic adequat per a tot tipus de cabells. L'extracte de Ginseng de cultiu biològic certificat, protegeix, suavitza i revitalitza el cabell. Proporciona manejabilitat, elasticitat i emoliencia a el cabell deixant-lo desembolicat des de l'arrel fins a les puntes. L'extracte de Salvia de cultiu biològic certificat, tonifica i dóna brillantor.

Fórmula sense conservants parabens, colorants ni silicones.

Resultats: Suavitza i revitalitza el cabell.

Principis Actius:

Panax ginseng: Planta que es desenvolupa en molts països a causa de la seva gran demanda, com Corea, Xina, Japó, els EUA i Nepal, però el seu origen ve dels densos boscos muntanyencs d'Àsia, Nepal i Manxúria. Les seves arrels entre 8 i 12 cm. de llarg i uns 2 cm d'ample, van ser ja utilitzades des de fa mil·lennis per xinesos i japonesos per les seves propietats medicinals. Es diu que el nom Ginseng prové de la veu xinesa Jin-Chen, que significa: similar a home, ja que l'arrel s'assembla vagament als braços, tronc i cames d'un ninot humà. Principis obtinguts de l'Ginseng: ginsenòsids, glúcids, aminoàcids, lípids, saponines, oli essencial, vitamina B, mucina i glucòsids.

Efectes que produeix el Ginseng: millora l'estat físic i psíquic, regula les funcions cerebrals i la tensió arterial, augmenta la resistència. En la medicina s'utilitza el Ginseng per combatre problemes de baixa tensió arterial, depressió, esgotament i debilitat. En CS utilitzem l'extracte de Ginseng per revitalitzar, suavitzar i protegir el cabell i el cuir cabellut.

Salvia Officionalis: Planta llenyosa amb plançons herbacis, que es desenvolupa a Europa meridional en forma de matolls sobre sòl calcari i en terrenys muntanyosos. Ha estat conreada des de temps remots, i l'espècie conreada, la Salvia de jardí, s'usa medicinalment. Aquesta planta prefereix sòls cretacis i secs i clima assolellat. Principis obtinguts de la Salvia: àcids orgànics, tanins, saponines, vitamina B1, triterpens, àcid rosmanírico, oli essencial amb tuiona, linalol, càmfora, borneol, àcids triperténicos, àcid libiaténico, principis amargs, flavonoides, resina i substància estrògena.

Efectes que produeix la Salvia: desodorant, purificant, astringent, antiinflamatori, antisèptic, estimulant i digestiva. En la medicina s'utilitza la Salvia per combatre problemes de: irritació de coll, inflamació de la boca, inhibir la secreció de la suor, ronquera i tos de fumador. En CS utilitzem l'extracte de Salvia com antisudorífico natural i com purificant de la pell. També s'utilitza en la línia capil·lar per suavitzar i donar brillantor a cabells. En la línia bucal utilitzem l'extracte de sàlvia per les seves propietats tonificants i purificants.

Ingredients:

Aqua (Water); Cetearyl Alcohol; Behentrimonium Chloride; Panax ginseng root extract *; Salvia ofcinalis (Sage) leaf extract *; Simmondsia chinensis (jojoba) seed oil; Cetrimonium Chloride; Phenoxyethanol; Parfum (Fragrance); Benzoic Acid; Dehydroacetic Acid; CI 77.891.

* Cultiu biològic

Com es fa servir el Condicionador Revitalitzant Ginseng i Salvia de 300 mll?

Després del rentat, aplicar sobre el cabell humit, des de l'arrel fins a les puntes. Deixar actuar uns minuts i esbandir amb abundant aigua.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda