Preu reduït! Xampú a la Henna cabells blancs i grisos - Corpore Sano - 300 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Xampú a la Henna cabells blancs i grisos - Corpore Sano - 300 ml

160867

Nou

Xampú amb extracte natural de henna per a cabells blancs i grisos. Envàs de 300 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

10,25€

IVA inclòs

11,87€ IVA inclòs

-13%

3,42 € / 100 ml

Més informació

Xampú a la Henna cabells blancs i grisos de 300 ml

Xampú per a cabells blancs i grisos.

Què és el Xampú a la Henna cabells blancs i grisos de 300 ml?

El Xampú de Henna Blancs i Grisos revifa el color, endureix, reforça i proporciona brillantor i volum. A l'extracte de Hennaañadimos substàncies colorants per millorar la profunditat de la color i altres actius vegetals per protegir el cuir cabelludoy reestructurar el cabell. La forma més natural de reforçar la coloració.

La Henna és rica en pigments com la lawsona. La Henna té un efecte colorant, astringent, reforçant i antioxidant. S'utilitza per tenyir el cabell de forma semipermanent, alhora que ho acoloreix sense danyar-lo i li aportasuavidad. També s'utilitza per condicionar el cabell, deixant desembolicat.

Els nabius blaus contenen vitamines C i E, Manganès, Ferro, avonoides, catequines yantocianósidos. S'usen en cremes com antioxidants i rejovenidors de la pell. En el xampú de cabells Blancs i Grisesel extracte de Nabiu elimina la tonalitat groguenca i proporciona des del primer ús una lluentor natural amb un matís plateadoque dura diversos rentats.

Ingredients:

Aqua (Water); Sodium Laureth Sulfate; Cocamidopropyl Betaine; TEA lauryl Sulfate; VacciniumMyrtillus fruit extract; * alquena (henna) extract; Panthenol; Polyquaternium-10; PropyleneGlycol; Cocamide DEA; Glycol Distearate; PEG-55 Propylene Glycol Oleate; Dimethicone PEG-8 Meadowfoamate; Sodium PCA; Parfum (Fragrance); Citric Acid; Benzoic Acid; Phenoxyethanol; Disodium EDTA; Dehydroacetic Acid; CI 60730 (Ext. D & C Violeta Nº 2).

* Cultiu biològic

Com es fa servir el Xampú a la Henna cabells blancs i grisos de 300 ml?

Aplicar sobre el cabell mullat, massatges al cuir cabellut i cabell, deixar actuar durant uns minuts i aclarir. Es puedenutilizar amb la freqüència que es desitgi.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Especificacions

CaracterístiquesChampú de Henna

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda