Preu reduït! Gel xampú Arbre de el te - Mon Deconatur - 300 ml

Fabricante:

Mon Deconatur Mon Deconatur

Gel xampú Arbre de el te - Mon Deconatur - 300 ml

210287

Nou

El Gel-xampú de Arbre de el te ecològic és una solució pràctica 2 en 1 per a la teva higiene diària. Presentat en envàs de 300 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,84€

IVA inclòs

12,05€ IVA inclòs

-1%

3,95 € / 100 ml

Més informació

Gel xampú Arbre de el te

El Gel-xampú de Arbre de el te ecològic és una solució pràctica 2 en 1 per a la teva higiene diària

Què és el Gel xampú Arbre de el te?

El Gel-xampú de Arbre de el te ecològic és una solució pràctica 2 en 1 per a la teva higiene diària i la de tota la família. La seva fórmula el converteix en un aliat especial que et manté net i protegeix si sovint vas a gimnasos, piscines o llocs públics on estem més exposats a perill d'infeccions.

El Gel-xampú de Arbre de el te és un cosmètic ecològic amb certificació Ecocert elaborat sobre una base d'Aloe Vera ecològic, Glicerina Vegetal i olis essencials de Arbre de el te, Lavanda, Farigola i Llimona.
La seva fórmula enriquida amb oli essencial d'Arbre de l'Te converteix aquest producte en un antisèptic natural que actua contra els bacteris, fongs i virus. Una manera fresca i natural per protegir-te a tu i als teus éssers estimats.

Ingredients:

Aqua (water), Aloe Barbadensis Leaf Extract * (àloe barbadensis leaf juice), Ammonium lauryl Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Lavandula Hybrida Oil, Thymus Vulgaris (Thyme) Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf (tea tree) Oil, Citrus Limon (lemon ) Peel Oil, Galactoarabinan, lauryl glucoside, Sodium lauryl Glucose Carboxylate, Potassium Hydroxide, Sodium Chloride, Dehydroacetic Acid, Sodium benzoate, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Citric Acid, Potassium Sorbate, Coumarin, farnesol, Geraniol, Citral, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol.

* Ingredients procedents de l'agricultura ecològica.

Com es fa servir el Gel xampú Arbre de el te?

Utilitza-ho com gel de dutxa diari i xampú, mantindràs a ratlla els animalons i et sentiràs agradablement net.

Presentació:

Envàs de 300 ml.

Brand


Des de fa més de 20 anys tenen com a únic objectiu crear els millors cosmètics d'origen natural


Va ser fundada el 1993 van començar a elaborar els seus primers cosmètics després de viatjar a l'Àfrica per descobrir el karité, a l'Índia per trobar el millor Sàndal, a Xile per conèixer la Rosa Mosqueta, etc.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda