Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Xampú Gel de Dutxa Aloedermal - Laboratoris ESI - 200 ml

Xampú Gel de Dutxa Aloedermal - Laboratoris ESI - 200 ml

178352

Nou

Cosmètica natural per a pells sensibles. El primer tractament dermoprotector per a la salut.

Més detalls

15,49€

IVA inclòs

16,99€ IVA inclòs

-8%

7,75 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Xampú Gel de Dutxa Aloedermal

Línia dermocosmètica, hipoalergènica, formulada només utilitzant components d'origen natural, adequada per a tot tipus de pells, fins i tot les més sensibles.

Xampú de dutxa amb acció netejadora delicada no danya en profunditat l'estrat hidorolipígico que protegeix el cutis. La presència de l'Oli de Borratja permet restaurar la part lipídica de la pell i garanteix la bona activitat emolient del producte. Gràcies a la suavitat dels seus components pot ser utilitzat diàriament.

El Xampú de dutxa és ideal per netejar diàriament tot el cos i els cabells. La formació limitada d'escuma es deu a la naturalitat del producte ia l'absència d'agents escumants sintètics. Deixa la pell agradablement hidratada per a tot el dia.

La línia dermocosmètica té característiques hipoal·lergògenes per satisfer la demanda de les pells més sensibles a l'atac dels factors externs.

Les principals característiques d'aquesta línia dermocosmètica Aloedermal són l'ocupació de substàncies d'origen exclusivament natural, la meticulosa elecció de surfactants i emulsionants hipalergénicos, tambéd'origen natura ll i l'eliminació de conservants químics. Els productes Aleudarme no contenen Parabens, SLS o SLES.

De fet, molts estudis epidermiológicos confirmen que els sufactantes, els emulsionants, els conservants i els perfums estan entre les principals causes de reaccions al·lèrgiques en moltes persones que fan servir productes dermocosmètics.

Els productes de la línia Aloedermal han estat sotmesos a proves clíniques en la Universitá di Pavia (protocol núm 9.902.201) i estan catalogats com "no irritants" i "hipoalergènics".

Per tant, els productes de la línia dermocosmètica Aloedermal es recomana per a tot tipus de pells (persones amb pell normal, que no estan subjectes a riscos particulars) i sobretot, per a persones amb la pell delicada, sensible als factors externs i / o amb tendència a dermatosis d'origen al·lèrgica.

Mode d'ús: aplicar sobre el cos i / o sobre el cabell i aclarir amb abundant aigua tèbia.

Presentació: Envàs de 200 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda