Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Crema de dutxa Granada - Weleda - 200 ml

Fabricante:

Weleda Weleda

Crema de dutxa Magrana - Weleda - 200 ml

170315

Nou

Crema de dutxa sense sabó, amb pH fisiològic, formulada a base d'una suau crema netejadora vegetal que respecta l'equilibri natural de la pell.

Més detalls

6,19€

IVA inclòs

6,95€ IVA inclòs

-11%

3,10 € / 100 ml
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Crema de dutxa de Magrana

Crema de dutxa sense sabó, amb pH fisiològic, formulada a base d'una suau crema netejadora vegetal que respecta l'equilibri natural de la pell. Enriquida amb olis de sèsam i macadàmia.

Prevé el dessecament de l'epidermis i garanteix la sensació de sentir-se bé en la seva pell. L'oli biològic de llavors de magrana, i els extractes de llavors de mill i pètals de gira-sol, completen aquesta fórmula. El perfum dels oli essencials de sàndal, neroli i davana és una invitació als sentits.

Consells d'utilització: sota la dutxa, apliqui una quantitat similar a la mida d'una avellana sobre la pell, emulsioni per formar una fina escuma i aclareixi.

Composició: aigua, oli de sèsam, tensioactius de sucre, alcohol, aminoàcid, glicerina carragenat, oli de llavor de magrana, xantana, àcid làctic, olis essencials naturals.

Ingredients (INCI): Water (Aqua), Coco-glucoside, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil,, alcohol, Disodium Cocoyl Glutamate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Glycerin, Fragance (Parfum *), Chondrus Crispus (Carrageenan) , Macadàmia ternifolia Seed Oil, Punica Granatum Seed Oil, Mill (Millet) Seed Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Petal Extract, Xanthan Gum, Lactic Acid, Limonene *, Linalool *, citronel·lol *, Geraniol *, Citral *, Coumarin * .

* From natural essential oils

Presentació: Envàs de 200 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda