Fabricante:

Santiveri Santiveri

Complex Total Xarop - Santiveri - 200 ml

218365

Nou

Enforteix el teu sistema immunitari amb vitamines C, A, D, B6 i B12 en un còmode xarop.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

17,95€

IVA inclòs
8,98 € / 100 ml

Més informació

Complex Total Xarop Santiveri

El teu escut natural contra les adversitats.

Què és Complex Total Jarabe Santiveri?

Complex Total Xarop de Santiveri és un complement alimentari acuradament formulat per enfortir el sistema immunitari i donar suport a les defenses naturals del cos .

Integrant un poderós còctel de vitamines essencials, incloent C, A, D, B6, i B12 , aquest xarop està dissenyat per contribuir al funcionament normal del sistema immunitari . Els extractes secs d'alta qualitat asseguren una concentració òptima de nutrients, facilitant la seva absorció i eficàcia .

Aquest producte és ideal per a aquells que busquen un suport addicional per a la seva salut immunitària, especialment en èpoques on el cos està més exposat a factors externs que poden comprometre'n el benestar.

Complex Total Xarop de Santiveri ofereix una forma pràctica i eficient d'integrar nutrients essencials a la dieta diària, promovent un estat de salut òptim i protecció contra les agressions ambientals .

Ingredients:

Concentrat de poma (aigua, extracte de poma), concentrat de pastanaga i grosella negra, extracte sec 4-25:1 de perilla (Perilla frutescens (L.) Britton - llavors) titulat al 2,5% en polifenols, extracte sec 18 -20:1 d'astrágalo (Astragalus membranaceus Moench. - arrel) titulat al 70% en polisacàrids, extracte sec de cordyceps (Cordyceps sinensis (Berk.) Sacc.) - miceli) titulat al 30% en polisacàrids i 14,5% betaglucans, extracte sec 3:1 de farigola (Thymus vulgaris L. - part aèria), extracte sec de saüc (Sambucus nigra L. - fruit) titulat al 10% en vitamina C, aroma natural, àcid cítric (acidulant), vitamina C (àcid L-ascòrbic), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina), vitamina B12 (cianocobalamina), vitamina K2 (menaquinona), vitamina D3 (colecalciferol) d'origen vegetal, vitamina A (acetat de retinil), seleni (seleniometionina), zinc (lactat de zinc), glucòsids d'esteviol procedents d'estèvia (edulcorant).

Com es pren Complex Total Xarop Santiveri?

Adults: una cullerada (10 ml), 3 cops al dia.

Infants de 6 a 12 anys: una cullerada (10 ml), 2 cops al dia.

Prendre preferentment separat dels àpats. Es pot prendre directament o bé diluir la quantitat indicada en un got amb aigua o altre líquid.

Presentació:

Envàs amb 200 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda