Fabricante:

Mielar Mielar

Prop Gola Spray - Mielar - 30 ml

212045

Nou

Spray bucal per a la higiene de la boca i de la gola a base de glicerina vegetal i farigola. Presentat en envàs de 30 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,45€

IVA inclòs
38,17 € / 100 ml

Més informació

Prop Gola Spray

Per a la higiene de la boca i la gola

Què és el Prop Gola Spray?

Ajuda a mantenir la mucosa de la cavitat bucofaríngia en unes condicions òptimes, reduint la proliferació de virus i bacteris, eliminant el mal alè i proporcionant un agradable i refrescant sabor.

Ingredients:

Glicerina vegetal, pròpolis (16%), farigola (16%) i aigua purificada.

Valor nutricional (100 grams):

Calories:

209 Kcal / 885 kJ

Greixos:

0,1 g
Carbohidrats: 52 g

Proteïnes:

<0,1 g

Com es pren el Prop Gola Spray?

Polvoritzar a la cavitat bucal diverses vegades al dia o prendre una cullereta de moka 2 vegades al dia. No recomanat per a menors de 10 anys.

Presentació:

Envàs de 30 ml.

Brand


La marca Mielar va néixer als anys 60 a través de Cecilio Arnauda, un apicultor que venia d'una família de tres generacions d'apicultors.


Mielar té l'experiència de 4 generacions en productes apícoles


Cecilio coneixia profundament els productes de les abelles que ell mateix consumia, pertanyia a la tercera generació d'una família d'apicultors, i constantment tenia evidències dels beneficis per a la salut d'aquests productes naturals de manera que va decidir crear una empresa que oferís millors productes apícoles. Els seus productes es basen en la tradició, innovació i prestigi. Des de les arnes de suro, usades per la gent gran fa un segle, fins a les actuals investigacions i desenvolupaments sobre els productes apícoles. Així aconsegueixen, any rere any, una selecció òptima de productes.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda