Preu reduït! Bach Rescue Pastilles - Taronja i Flor de Saüc - Bach - 50 grams

Fabricante:

Bach Bach

Bach Rescue Pastilles - Taronja i Flor de Saüc - Bach - 50 grams

159359

Nou

Rescue pastilles reequilibra ràpidament l'estat d'ànim. Reconforta i dóna seguretat davant de situacions difícils. Ofereix suport en situacions d'agitació quotidiana. Sabor taronja i flor de saüc.

Més detalls

8,61€

IVA inclòs

11,48€ IVA inclòs

-24%

17,22 € / 100 g

Més informació

Bach Rescue Pastilles - Taronja i Flor de Saüc

Preparat alimentari. Pastilles de goma en caixa metàl·lica de 50 grams.

El Rescue Remedy de Bach original es realitza seguint estrictament les normes d'elaboració establertes per Edward Bach, que asseguren la qualitat i efectivitat del producte. Utilitzar en cas d'inquietud. Rescue pastilles reequilibra ràpidament l'estat d'ànim. Reconforta i dóna seguretat davant de situacions difícils. Ofereix suport en situacions d'agitació quotidiana: un examen, tensions a la feina, por a volar en avió ... No conté additius artificials i és apte per a vegetarians.

Les flors de Bach descobertes per Edward Bach constitueixen un sistema tradicional, senzill i natural. Gairebé un segle d'utilització i milions de persones a tot el món avalen les flors de Bach.

Acció i propietats

Segons la descripció d'Edward Bach en el llibre "La curació per les flors", 15a edició, març 2007. EDAF:

  • Star of Bethlehem, llet de gallina (Ornithogalum umbellatum): Per als que están molt angoixats per circumstàncies que van produir un gran impacte negatiu emocional. El cop d'una notícia greu, la pèrdua d'un ésser estimat, la por que segueix a un accident, etc. Per als qui per un temps es neguen a acceptar el consol d'afins, aquest remei els ajuda a sobreposar-se.
  • Rock rose, Heliantem (Helianthemum nummularium): Indicat per a emergències, accidents, atacs o sobtades malalties. Especialment em casos desesperats, o quan el malalt està molt espantat o aterrit, o si la condició ÉS prou greu com per causar inquietud als cercles pròxims. Si el pacient no està conscient, se li poden humitejar els llavis amb el remei.
  • Cherry plum, cerasifera (Prunus cerasifera): Por al descontrol mental, al fet que Li abandoni la raó, a fer coses temibles i horribles, indesitjables i perjudicials, però que tot i així pensa en elles i se sent un impel·lit a realitzar-les.
  • Impatiens, impaciència (Impatiens glandulifera): Per als que són de pensament ràpid i veloços en l'acció i que volen que tot es faci sense vacil·lació i sense retards. Quan s'encentran malalts, estan desitjant curar-se ràpidament. Els resulta molt difícil tenir paciènciaamb les persones lentes, ja que els sembla un error i una pèrdua de temps, i s'han d'esforçar per fer que aquestes persones siguin més ràpides en tots els aspectes. Solen preferir treballar i pensar sols, per poder fer les coses al seu ritme.
  • Clematis, vidalba (Clematis vitalba): Per als somnolents, endormiscats, mai totalment desperts, sense gran interès per la seva vida tal qual està. Gent callada, no gaire feliç en les seves actuals circumstàncies, que pensen més en el futur que en el present; vivint d'esperances de temps millors en els quals es facin realitat els seus ideals. En la malaltia, alguns s'esforcen poc o gens per posar-se bé, i en alguns casos fins i tot desitja la mort, amb l'esperança de trobar a un es volgut a què han perdut.

Ingredients: Edulcorants (sorbitol, maltitol, isomaltitol, xilitol), espessidor (goma aràbiga), aromes naturals (flors de saüc, taronja), agent de recobriment (oli vegetal de gira-sol, cera blanca d'abelles), barreja de les 5 Flors originals de Rescue ® (0,008%). Pot contenir traces de gluten.

Utilització: Pastilles de goma per xuclar, sense sucre. Un consum excessiu pot produir efectes laxants.

Presentació: Envàs de 50 g.

Especificacions

CaracterístiquesSense Sucre

Brand

Les Flors de Bach són una sèrie d'essències naturals utilitzades per a tractar diverses situacions emocionals. Com ara pors, soledat, desesperació, estrès, depressió i obsessions.


Van ser descobertes per Edward Bach entre els anys 1926 i 1934.


Bach, essències naturals per a una teràpia floral


Les Flors de Bach són elaborades a base de flors, plantes i arbres amb l'objectiu d'enfocar a totes les emocions habituals o esporàdiques, per a ajudar-te a redescobrir la teva sensació de pau i gestionar les emocions.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda