Xocolata amb Avet - Lagrimus - 80 grams

223301

Nou

La xocolata artesanal amb avet combina un 64% de cacau amb caramel d'avet, creant una experiència única. Els ingredients d'alta qualitat ofereixen un sabor sofisticat i original. Envàs 80 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,00€

IVA inclòs
6,25 € / 100 g

Més informació

Xocolata amb Avet

64% cacau.

Què és Xocolata amb Avet?

La xocolata amb avet és una innovadora i deliciosa creació que fusiona el sabor distintiu i aromàtic de l'avet amb la riquesa de la xocolata fosca. Aquest producte únic és fruit d'una fabricació artesanal meticulosa, que garanteix una experiència sensorial inoblidable i genuïna. L'absència d'homogeneïtzants com la lecitina permet que les característiques naturals del cacau i l'avet es destaquin, oferint una textura i sabor distintius a cada tros.

Els ingredients d'aquesta xocolata exclusiva inclouen pasta de cacau amb un mínim del 64%, sucre de canya, mantega de cacau, caramel d'avet elaborat amb isomalt i oli essencial d'avet. Aquests components d'alta qualitat es combinen per oferir una experiència culinària exquisida i original.

Ingredients:

Pasta de cacau (mínim 64%), sucre de canya, mantega de cacau, caramel d'avet (Isomalt) i oli essencial d'avet.

Pot contenir traces de llet i fruita seca.

Informació nutricional (per 100 grams):

Valor Energètic 552 kcal
Greixos 36,35 g
de les quals, saturades 21,46 g
Hidrats de carboni 48,05 g
dels quals, sucres 22,20 g
Proteïnes 9,44 g
Sal <0,01 g

Com es consumeix Xocolata amb Avet?

Consumir directament.

Presentació:

Envàs de 80 grams amb embolcall extern i intern.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 02/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda