Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Fabricante:

Blanxart Blanxart

Xocolata amb Llet 42% Cacau Congo Bio - Blanxart - 125 grams

215268

Nou

Xocolata amb llet elaborat amb cacau foraster originari de Congo i procedent de l'agricultura ecològica. Presentat en envàs de 125 grams.

Més detalls

3,63€

IVA inclòs
2,90 € / 100 g
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Xocolata amb Llet 42% Cacau Congo Bio

Xocolata amb llet procedent de Congo.

Què és la Xocolata amb Llet 42% Cacau Congo Bio?

És una deliciosa xocolata amb llet artesanal elaborat amb cacau foraster originari de l'congo.

Procedeix de l'agricultura ecològica.

Es caracteritza per la presència de notes afruitades, on destaquen les cítriques i de fruits vermells.

Aquestes notes es combinen amb notes florals, com la mel i lleugers matisos a fruits secs, com ametlla i avellana.

Ingredients:

Sucre, mantega de cacau, llet sencera en pols, cacau, vainilla. Pot contenir traces de llet, fruits secs i soja.

Com es pren la Xocolata amb Llet 42% Cacau Congo Bio?

Consumir directament.

Presentació:

Envàs de 125 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Blanxart és una marca amb més de cinquanta anys de tradició i elaboració de xocolates artesanals selectes.


Blanxart, xocolates artesanals sense sucres


En 1954, el mestre bombonero Francesc Agrás, va emprendre un llarg viatge per les millors pastisseries i bombonerías d'Europa.


La seva passió per l'excel·lència en la confiteria artesanal va ser la llavor que va portar a fundar una de les fàbriques artesanes de bombons i xocolates de major renom: Bombons Blanxart.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda