Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Fabricante:

Blanxart Blanxart

Xocolata Negre el 82% Congo Bio - Blanxart - 125 grams

215271

Nou

Xocolata negra elaborat amb cacau foraster originari de Congo i procedent de l'agricultura ecològica. Presentat en envàs de 125 grams.

Més detalls

4,15€

IVA inclòs
3,32 € / 100 g
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Xocolata Negre el 82% Congo Bio

Xocolata Negre procedent de Congo.

Què és la Xocolata Negre el 82% Congo Bio?

És un deliciós xocolata negra artesanal elaborat amb cacau foraster originari de Congo.

Procedeix de l'agricultura ecològica.

té una marcada personalitat afruitada, on destaquen les notes a fruits vermells amb lleugers matisos cítrics.

Les notes afruitades combinen a la perfecció amb el toc especiat i les lleugeres notes a cafè, fusta i fruits secs.

Ingredients:

Cacau, mantega de cacau, sucre, vainilla. Pot contenir traces de llet, fruits secs i soja.

Com es pren la Xocolata Negre el 82% Congo Bio?

Consumir directament.

Presentació:

Envàs de 125 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Blanxart és una marca amb més de cinquanta anys de tradició i elaboració de xocolates artesanals selectes.


Blanxart, xocolates artesanals sense sucres


En 1954, el mestre bombonero Francesc Agrás, va emprendre un llarg viatge per les millors pastisseries i bombonerías d'Europa.


La seva passió per l'excel·lència en la confiteria artesanal va ser la llavor que va portar a fundar una de les fàbriques artesanes de bombons i xocolates de major renom: Bombons Blanxart.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda