Preu reduït! zinc Citrat - Naturlider - 60 càpsules

Fabricante:

Naturlider Naturlider

zinc Citrat - Naturlider - 60 càpsules

212486

Nou

Complement alimentari a base de Zinc que contribueix a l'equilibri àcid-base normal. Presentat en envàs de 60 càpsules.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,17€

IVA inclòs

12,05€ IVA inclòs

-23%

0,15 € / ud

Més informació

zinc Citrat

Complement alimentari a base de zinc

Què és el Zinc Citrat?

Complement alimentari compost per Zinc, en forma de Citrat, aportant per dosi diària 30 mg. El Citrat de zinc és una forma d'aquest mineral d'alta absorció, el que fa que tingui elevada biodisponibilitat en l'organisme.

Fabricat sota normes GMPs de complements alimentaris. Sense Gluten i sense Lactosa.

El Zinc és un mineral essencial i cofactor en un elevat nombre de reaccions i sistemes enzimàtics en l'organisme:

  • És un component essencial de la superòxid dismutasa (SOD), un enzim que gràcies al seu efecte antioxidant protegeix les cèl·lules enfront de radicals lliures i metalls pesats. Està comprovat que el zinc protegeix enfront de intoxicacions de cadmi, plom, níquel, alumini i mercuri.
  • Exerceix un paper fonamental en la síntesi dels àcids nucleics ARN / ADN responsables de la divisió, creixement i reparació cel·lular.
  • És capaç d'estimular la producció de cèl·lules T i de millorar la funció de la glàndula estafa. Té propietats per a combatre infeccions. Impedeix el creixement de virus, especialment d'aquells que originen refredats o Herpes simple. Està comprovat que els malalts de SIDA presenten dèficit de zinc.
  • És un nutrient essencial per a la salut de la pròstata. Juga un paper molt important en la prevenció i tractament de la hiperplàsia benigna de pròstata. La glàndula prostàtica ho acumula per regular la producció excessiva de Dihidrotestosterona.
  • El zinc aquesta involucrat en la producció d'esperma per la qual cosa influeix positivament sobre la fertilitat masculina.
  • El zinc és part integrant de l'hormona insulina pel que aquesta també implicat en el metabolisme de la mateixa.
  • La pell necessita quantitats de zinc importants pel que aquest mineral té un efecte cicatritzant en els teixits (p.ex. després d'operacions). El zinc és un suplement ideal en cas de cremades, lesions, ferides, així com per a trastorns de cicatrització (deguts a la diabetis) i malalties de la pell (acne, èczema i psoriasi).

Ingredients:

Agents de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina i calci fosfat dihidrat), citrat de zinc 96,78 mg, agent de recobriment (hidroxipropilmetilcelulosa *), antiaglomerant (estearat de magnesi), aigua purificada *, i gelificant (goma gellan *).

* Components de la càpsula.

Composició (1 càpsula):

zinc:

30 mg * 300%

* VRN: Valor de referència de nutrients.

Com es pren el Zinc Citrat?

Prendre 1 càpsula a el dia, abans del menjar.

Presentació:

Envàs de 60 càpsules vegetals de 550 mg.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda