No hi ha productes
Ho compro
La marca Abedulce desenvolupa productes a base de sucre de bedoll que prové de Finlàndia.
El sucre de bedoll és un hidrat de carboni natural que es troba en fibres vegetals, fruites i vegetals, encara que comunament extret de l'escorça de bedoll, se sintetitza per primera vegada el 1930 per a ser utilitzat com a edulcorant alimentari i, des de llavors, no se'l va utilitzar més, tot i els increïbles avantatges d'aquest sucre en comparació amb el de taula. La raó es troba en el cost de producció, que encareix 50 vegades el producte pel que fa al sucre de taula. El principi actiu del sucre de bedoll és el xilitiol, que fins i tot el nostre propi cos el produeix.
El consum de sucre comú produeix un entorn altament àcid a la boca, eliminant els minerals de l'esmalt i causant la desmineralització de tot l'organisme. Gràcies al caràcter alcalí del sucre de bedoll, passa tot el contrari, encara que les càries no desapareguin, el seu consum accelera la mineralització de l'esmalt dental i no només no provoca càries, sinó que a més recupera la salut de les nostres genives i dents.
Sucre obtingut de l'escorça de Bedoll. Presentat en envàs de 500 grams.
Sucre obtingut de l'escorça de Bedoll. Presentat en envàs d'1,2 kg.
El cos metabolitza aquest edulcoran sense necessitat d'emprar insulina, i per això resulta perfecte per a diabètics. El seu ús, dosificació i sabor és el mateix que el sucre de taula, a més a més té un lleuger to refrescant que el fa idoni per a la indústria de l'alimentació. El sucre de bedoll aporta un 40% menys de calories i un 75% menys d'hidrats de carboni que el sucre comú. Això es deu al fet que el seu índex Glucèmic és molt baix, IG7, encara que al mateix temps satisfà les necessitats d'energia del cos (2,4 Calories / g) evitant haver-hi antull de dolç. A més, aquesta substància conté cinc carbonis que produeixen un efecte antimicrobià que evita el creixement de bacteris.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 14/05/2024
Més informació
Filtre de cerca
Informació