No hi ha productes
Ho compro
Paté vegetal amb algues, pastanaga i cúrcuma. Presentat en envàs de 180 grams.
Arròs integral, llenties pardines i alga atlàntica Espagueti de Mar De cultiu ecològic. Envàs de 500 grams.
Trossos d'alga marina comestible Hijiki per a l'elaboració de plats culinaris. Presentat en envàs de 50 grams.
És la gelatina marina de més alta qualitat. Aquesta fibra soluble extreta de l'alga Gelidium sesquipedale, té gust neutre. Presentat en envàs de 50 grams.
Energètiques i Integrals, amb tomàquet, chia i alga Enciam de Mar. Sense llevat. Presentat en envàs de 160 grams.
L'espirulina és una cianobacteri que conté una quantitat inusitada de proteïnes completes (60%). Envàs de 200 grams.
Wakame (Undaria) de producció ecològica. Alga Atlàntica silvestre d'aigües profundes i fi gust. Envàs de 100 grams.
Pronagar en pols és agar-agar d'elevada puresa.
Alga Himanthalia dessecada procedent d'agricultura ecològica. Envàs de 50 grams.
Flors de mar integral amb algues procedent de l'agricultura ecològica. Presentat en envàs de 250 grams.
Barreja d'Alga Wakame, Alga Nori i Alga Dulse d'origen ecològic per afegir a amanides. Envàs de 40 grams.
Algues Kombu de grans dimensions i color marró rica en àcid algínic, de consistència carnosa per utilitzar a la cuina. Presentat en envàs de 100 grams.
Paté vegetal amb algues i tofu. Elaborat principalment amb tofu i espagueti de mar. Presentat en envàs de 180 grams.
Vegetals de mar secs a base d'algues seques. És un ingredient popular a la cuina japonesa. Presentat en envàs de 50 grams.
Alga Nori deshidratada ideal per preparar sushi. És un ingredient popular a la cuina japonesa. Presentat en envàs de 25 grams.
Aperitiu fi i cruixent de verdura nori torrada al forn durant uns segons i aromatitzada amb cúrcuma. Presentat en envàs de 4 grams.
Aperitiu fi i cruixent de verdura nori torrada al forn durant uns segons i aromatitzada amb sal marina i oli de gira-sol. Presentat en envàs de 4 grams.
Aperitiu fi i cruixent de verdura nori torrada al forn durant uns segons i aromatitzada amb bitxo. Presentat en envàs de 4 grams.
Hijiki és un vegetal marí distintiu de color negre atzabeja que creix al terra de l'oceà en brins llargues i primes. És un ingredient popular a la cuina japonesa. Presentat en envàs de 50 grams.
Algues marina Agar i Ogonori per a l'elaboració de plats culinaris. Presentat en envàs de 28 grams.
Tires d'alga marina comestible Arame per a l'elaboració de plats culinaris. Presentat en envàs de 50 grams.
Làmines d'algues vegetals de mar Nori. Torrades i punt per utilitzar per embolicar sushi o altres aliments. Presentat en envàs de 17 grams.
Aperitiu fi i cruixent de verdura nori torrada al forn durant uns segons i aromatitzada amb gingebre picant. Presentat en envàs de 4 grams.
Amanida japonesa de verdures de mar seques. Conté alga Wakame, alga Agar i alga Aka Tsunomata. Presentat en envàs de 25 grams.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 28/04/2021
Més informació
Filtre de cerca
Informació
Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva l'experiència de navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la política de cookies.