No hi ha productes
Ho compro
Algues Kombu de grans dimensions i color marró rica en àcid algínic, de consistència carnosa per utilitzar a la cuina. Presentat en envàs de 100 grams.
Aperitiu fi i cruixent de verdura nori torrada al forn durant uns segons i aromatitzada amb cúrcuma. Presentat en envàs de 4 grams.
Aperitiu fi i cruixent de verdura nori torrada al forn durant uns segons i aromatitzada amb sal marina i oli de gira-sol. Presentat en envàs de 4 grams.
Tires d'alga marina comestible Arame per a l'elaboració de plats culinaris. Presentat en envàs de 50 grams.
És la gelatina marina de més alta qualitat. Aquesta fibra soluble extreta de l'alga Gelidium sesquipedale, té gust neutre. Presentat en envàs de 50 grams.
Arròs integral, llenties pardines i alga atlàntica Espagueti de Mar De cultiu ecològic. Envàs de 500 grams.
Himanthalia de producció ecològica. Alga Atlàntica silvestre, molt rica en sals minerals: excepcional font de ferro, potassi i fòsfor. Envàs de 100 grams.
Spirulina Bio. Envàs de 180 comprimits de 500 mg.
La alga wakame és nativa de les aigües de Japó, creixent en corrents de moviment ràpid. Envàs de 50 grams.
Agar-agar procedent d'algues vermelles ecològiques amb poder gelificant fins a 8 vegades superior que gelatines animals. Presentada en envàs de 100 grams.
Quinoa Reial dels Andes bolivians amb alga Wakame atlàntica silvestre, procedent de cultius ecològics. Presentat en envàs de 500 grams.
Barreja d'algues atlàntiques wakame, Nori i enciam de mar, molt riques en sals minerals, font de ferro, potassi i fòsfor. Envàs de 100 grams.
Algues Kombu de grans dimensions i color marró rica en àcid algínic, de consistència carnosa per utilitzar a la cuina. Presentat en envàs de 50 grams.
Flors de mar integral amb algues procedent de l'agricultura ecològica. Presentat en envàs de 250 grams.
Barreja d'Alga Wakame, Alga Nori i Alga Dulse d'origen ecològic per afegir a amanides. Envàs de 40 grams.
Paté vegetal amb algues i tofu. Elaborat principalment amb tofu i espagueti de mar. Presentat en envàs de 180 grams.
Vegetals de mar secs a base d'algues seques. És un ingredient popular a la cuina japonesa. Presentat en envàs de 50 grams.
Alga Nori deshidratada ideal per preparar sushi. És un ingredient popular a la cuina japonesa. Presentat en envàs de 25 grams.
Aperitiu fi i cruixent de verdura nori torrada al forn durant uns segons i aromatitzada amb bitxo. Presentat en envàs de 4 grams.
Hijiki és un vegetal marí distintiu de color negre atzabeja que creix al terra de l'oceà en brins llargues i primes. És un ingredient popular a la cuina japonesa. Presentat en envàs de 50 grams.
Algues marina Agar i Ogonori per a l'elaboració de plats culinaris. Presentat en envàs de 28 grams.
Trossos d'alga marina comestible Hijiki per a l'elaboració de plats culinaris. Presentat en envàs de 50 grams.
Làmines d'algues vegetals de mar Nori. Torrades i punt per utilitzar per embolicar sushi o altres aliments. Presentat en envàs de 17 grams.
Aperitiu fi i cruixent de verdura nori torrada al forn durant uns segons i aromatitzada amb gingebre picant. Presentat en envàs de 4 grams.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 31/05/2022
Més informació
Filtre de cerca
Informació