No hi ha productes
Ho compro
Té un lleuger sabor dolç molt agradable. Pel que fa a l'blat comú, té un major nivell de proteïnes, minerals, vitamines i oligoelements.
Amb farina d'espelta Bio, amb fibra i baix en contingut de greixos saturats.
Pa Integral torrat amb 5 cereals.
Llevat amb força especial per coure tot tipus de pans, fins i tot els de farines especials i gra sencer.
Sense gluten, sense fosfat. Llevat per rebosteria bio, presentada en dos còmodes sobres individuals.
Llevat de massa mare per pa més nutritiu amb la qual es poden preparar pans de farina de gra integral i especial per als pans de sègol.
Agricultura ecològica certificada. Cuina tradicional mexicana.
Llevat per pa i pizza sense emulsionants. Presentat en envàs de 9 grams.
Torrades cruixents amb blat sarraí procedents de cultiu ecològic. Sense gluten i baix en greixos saturats. Presentat en envàs de 100 grams.
Galetes d'arròs amb llenties vermelles procedents de l'cultiu ecològic. Presentat en envàs de 115 g.
El pa dextrinat és un pa torrat sotmès a un doble procés d'enfornat, gràcies al qual es fragmenten els midons del cereal, obtenint-se un pa més gustós que el pa convencional.
Panets amb blat sarraí sense gluten. Presentat en envàs de 200 g.
Escorces de Llenties amb Cúrcuma Bio de cultiu ecològic. Envàs de 65 grams.
Bases de Pizza amb Blat Sarraí sense gluten Bio. Presentat en envàs de 2 unitats.
Gaudeix d'aquests deliciosos biscotes de blat Kamut ideals per a aperitius o canapès.
Complement utilitzat com a alternativa al pa.
Delicioses coques elaborades només a base de blat de moro d'agricultura ecològica.
Delicioses soffiettes elaborades només a força d'arròs d'agricultura ecològica.
Amb gust de Xile.
Recepta senzilla i saborosa amb cereals sense gluten, una mica de ceba i una mica de sal marina de la Camarga.
Cruixents torrades lleugeres d'arròs integral i blat sarraí extrusionats de molt fàcil digestió. Envàs de 90 grams.
Poden consumir-se soles, com a alternativa a el pa en els àpats o usar-se com a base per preparar snack i canapès dolços o salats.
Les Galetes d'Espelta Bio de Santiveri són unes cruixents coques, elaborades amb grans d'espelta procedents de l'agricultura ecològica.
Elaborat amb farina de blat cent per cent integral i fornejat lentament a temperatura controlada. Envàs de 300 grams.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 19/1/2021
Més informació
Filtre de cerca
Informació
Aquest lloc pot utilitzar algunes “cookies” per a millorar la seva l'experiència de navegació. Si us plau, abans de continuar amb la seva navegació per el nostre lloc web, li recomanem que llegeixi la política de cookies.