No hi ha productes
Ho compro
Canutons elaborats amb farina de civada integral. Presentat en envàs de 250 grams.
Espagueti de blat integral responent al mètode tradicional. Presentant en envàs de 500 grams.
Hèlixs de blat tricolor responent al mètode tradicional. Presentant en envàs de 500 grams.
Macarrons de blat integral responent al mètode tradicional. Presentant en envàs de 500 grams.
Tagliatelle de blat responent al mètode tradicional. Presentant en envàs de 500 grams.
Fusilli de blat integral responent al mètode tradicional. Presentant en envàs de 500 grams.
Tagliatelle de blat responent al mètode tradicional. Presentant en envàs de 500 grams.
Fideu integral d'espelta procedent de cultiu ecològic. Envàs de 500 grams.
Pasta feta a base de blat sarraí bio sense gluten.
Les espirals Kristal tricolor d'Oleander Bio de pasta d'arròs són altament saludables, aptes per a celíacs i riques en vitamines.
Arròs elaborat 100% farina de blat sarraí. Presentat en envàs de 250 grams.
Espirals responent al mètode tradicional. Presentant en envàs de 500 grams.
Macarrons amb mill procedents de l'agricultura ecològica. Presentat en envàs de 500 grams.
Pasta elaborada amb farina integral d'espelta procedent de l'agricultura ecològica. Presentada en envàs de 500 grams.
Pasta feta a base de blat sarraí bio sense gluten.
Pasta orgànica rica en nutrients, feta d´espelta integral, perfecta per a una dieta saludable.
Tallarins elaborats amb 100% farina d´arròs integral. Presentat en envàs de 250 grams.
Làmines de Lasanya elaborades amb farina de blat de moro i arròs. Presentat en envàs de 250 grams.
Pajaritas de blat responent al mètode tradicional. Presentant en envàs de 500 grams.
Caserecce d'espelta responent al mètode tradicional. Presentant en envàs de 500 grams.
Pasta feta amb farina d'arròs integral bio sense gluten amb forma d'espirals. Presentat en envàs de 250 grams.
Fusilli sense gluten de blat sarraí bio. Rica font de fibra i proteïnes vegetals. Textura ferma i sabor únic, ideal per a qualsevol recepta. Presentat en envàs de 500 grams.
Fusilli ecològic sense gluten, elaborat amb blat de moro, arròs, blat sarraí i quinoa. Ideal per a plats saborosos i nutritius. Presentat en envàs de 500 grams.
Pasta feta a base de blat sarraí orgànic bio sense gluten.
Promoció vàlida fins al 20/05/2025
Més informació
Filtre de cerca
Informació