No hi ha productes
Ho compro
Viu la intensitat de la Xocolata Negra 93% Congo Sense Sucres Eco de Blanxart, una experiència pura del cacau.
Descobreix la Xocolata Negra 87% Nicaragua Sense Sucres de Blanxart, intensitat i puresa directe de Bosawás.
Una barreja deliciosa i equilibrada de cacau intens i cítrics, amb ingredients orgànics i lliures d'additius artificials.
La barreja perfecta de cruixents trossos de galeta de xocolata negra i el cacau vegetal M!LK. Pels amants de les galetes. Certificació FairTrade.
Tendre com un pastís de crema i meravellosament aromàtic, gràcies a l'espresso cruixent de cos complet i una mica de sal marina. Certificació FairTrade.
Deliciosa crema de xocolata i avellanes per untar. Presentat en envàs de 600 grams.
Crema ecològica d'ametlla i cacau amb 30% menys sucre, endolcida amb dàtil. Textura cremosa i fàcil d´untar. Ideal per gaudir sense culpes. Apta per a vegans.
Crema ecològica d'avellanes amb un 30% menys de sucre, endolcida amb dàtil. Suau, cremosa i deliciosa. Perfecta per untar o gaudir sola. Apta per a vegans.
Crema de cacau i avellanes orgànica amb un 43% d'avellanes, sense sucres afegits ni oli de palmell. Rica en fibra de xicoira per a un plaer saludable i natural.
Crema de cacau amb 43% d'avellanes, sense sucres afegits ni oli de palmell. Rica en fibra de xicoira, saludable i deliciosa per a tota la família.
El torró de Rovell Tostada Eco L'Avi barreja tradició i qualitat ecològica, amb un 38% d'ametlla i rovell d'ou en pols caramel·litzada. Un sabor autèntic i artesà per a qualsevol ocasió.
El torró de Xixona Eco L'Avi destaca pel seu 70% d'ametlla torrada i mel ecològica. Cremós i autèntic, és una opció natural per gaudir d´un sabor tradicional únic.
El torró de Xocolata amb Ametlles Eco L'Avi barreja un 55% de cacau amb ametlles ecològiques. Un plaer cruixent i autèntic que combina tradició i respecte pel medi ambient.
Una combinació sofisticada de cacau pur i el delicat toc salat de la flor de sal, elaborada amb ingredients ecològics.
Una intensa combinació de cacau pur i un toc picant de xili, feta amb ingredients ecològics per a una experiència gustativa única.
Cremosa xocolata amb llet i cruixents avellanes torrades per a una experiència superior.
Cacau orgànic de Panamà amb sucre de coco, creant una combinació suau amb tocs de caramel.
cacau orgànic de Panamà i flor de sal artesanal de Mallorca, amb un toc a caramel de sucre de coco.
Cacau orgànic de Santo Domingo en una barra prima que intensifica el seu profund sabor.
Cacau orgànic intens de Panamà suavitzat amb sucre de flor de coco, creant una experiència única i vegana.
Cacau pur de Panamà amb un toc suau de sucre de coco, ideal per a veritables amants del cacau.
Cacau pur de Santo Domingo amb cruixents nibs de cacau i un acabat sedós, sense sucres afegits.
Una alternativa orgànica i saludable a la xocolata, elaborada amb farina de garrofa (57%), mantega de cacau i oli de coco.
Xocolata Negra 76% Brasil Eco de Blanxart: Pur, ecològic i ple de sabor, directe de la Selva Tropical Atlàntica.
Promoció vàlida fins a l'25/03/2025
Més informació
Filtre de cerca
Informació