Fabricante:

Blanxart Blanxart

Xocolata Negra 77% Perú Eco - Blanxart - 80 grams

226261

Nou

Explora el sabor pur amb la Xocolata Negra 77% Perú Eco de Blanxart, directe d'Alt Piura.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,39€

IVA inclòs
2,99 € / 100 g

Més informació

Xocolata Negra 77% Perú Eco Blanxart

Descobreix la perfecció del cacau Crioll amb Blanxart.

Què és Xocolata Negra 77% Perú Eco Blanxart?

La Xocolata Negra 77% Perú Ressò de Blanxart captura la riquesa del cacau procedent de la regió d'Alt Piura, Perú, amb un impressionant 77% de cacau .

Aquesta rajola de xocolata negra ecològica destaca per la seva especialitat en alt percentatge de cacau, complementada per una harmonia perfecta d'aromes , ideal per als que volen explorar la gamma Blanxart. Elaborat amb el preat cacau de la varietat Crioll , conegut per la seva qualitat excepcional, aquesta xocolata no només satisfà els paladars més exigents sinó que també compleix amb criteris ecològics, vegans i sense gluten.

Blanxart, fidel a la seva filosofia Bean to bar, assegura l'excel·lència i singularitat de les xocolates controlant cada pas del procés, des de la meticulosa selecció del cacau fins al curós torrat i l'envasat final , garantint així una experiència autèntica i d'un únic origen.

Ingredients:

Cacau*, sucre*, mantega de cacau*. Cacau 77% mínim.

* D'Agricultura Ecològica.

Pot contenir traces de fruits de closca, llet i soja.

Informació nutricional (per 100 grams):

Valor Energètic 606 kcal
Greixos 49,4 g
de les quals, saturades 30,8 g
Hidrats de carboni 27,2 g
Proteïnes 23,1 g
Sal 0,01 g

Com es fa servir Xocolata Negra 77% Perú Eco Blanxart?

Consumir al gust del consumidor.

Es recomana conservar en un lloc fresc i sec, entre 15 i 18ºC. Donades les qualitats del producte, evitar, si és possible, el frigorífic. La xocolata negra té una vida útil de 2 anys des de la seva fabricació

Presentació:

Envàs de 80 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Blanxart és una marca amb més de cinquanta anys de tradició i elaboració de xocolates artesanals selectes.


Blanxart, xocolates artesanals sense sucres


En 1954, el mestre bombonero Francesc Agrás, va emprendre un llarg viatge per les millors pastisseries i bombonerías d'Europa.


La seva passió per l'excel·lència en la confiteria artesanal va ser la llavor que va portar a fundar una de les fàbriques artesanes de bombons i xocolates de major renom: Bombons Blanxart.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda