No hi ha productes
Ho compro
Blanxart és una marca amb més de cinquanta anys de tradició i elaboració de xocolates artesanals selectes.
En 1954, el mestre bombonero Francesc Agrás, va emprendre un llarg viatge per les millors pastisseries i bombonerías d'Europa.
La seva passió per l'excel·lència en la confiteria artesanal va ser la llavor que va portar a fundar una de les fàbriques artesanes de bombons i xocolates de major renom: Bombons Blanxart.
Xocolata Negra 76% Brasil Ressò de Blanxart: Pur, ecològic i ple de sabor, directe de la Selva Tropical Atlàntica.
Explora el sabor pur amb la Xocolata Negra 77% Perú Eco de Blanxart, directe d'Alt Piura.
Sabor intens i puresa excepcional amb la Xocolata Negra 82% Congo Eco de Blanxart, des de les Muntanyes de la Lluna.
Descobreix l'equilibri i la intensitat de la Xocolata Negra 85% Nicaragua Eco de Blanxart, un viatge sensorial únic.
Aprofundeix en el sabor amb Xocolata Negra 89% Brasil Eco de Blanxart, una experiència única de cacau pur.
La Xocolata Negra 91% Congo Eco de Blanxart: un viatge intens i aromàtic al cor del cacau.
Descobreix la intensitat pura amb Xocolata Negra 95% Guayaquil Eco de Blanxart, per al paladar refinat.
Submergeix-te en l'essència del cacau amb la Xocolata Negra 100% Perú Eco de Blanxart, pura intensitat.
Gaudeix de l'autèntic sabor del cacau amb la Xocolata Negra 78% Brasil Sense Sucres de Blanxart, pur i equilibrat.
Assaboreix la intensitat de la Xocolata Negra 81% Perú Sense Sucres de Blanxart, pur i directe d'Alt Piura.
Descobreix la Xocolata Negra 87% Nicaragua Sense Sucres de Blanxart, intensitat i puresa directe de Bosawás.
Xocolata negra elaborat amb cacau trinitari originari del Brasil i procedent de l'agricultura ecològica. Presentat en envàs de 125 grams.
Els artesans seleccionen les llavors de cacau i les processa fins a convertir-les en barres de xocolata i bombons que ells mateixos empaquetaran i vendran.
És un procés de producció artesanal que requereix un coneixement especial del producte, paciència, prioritat en la qualitat i voluntat d'oferir al gurmet el millor del cacau.
Blanxart és fidel a aquest plantejament apostant per una xocolata superior i d'orígens selectes.
La qualitat de Blanxart es deu, entre altres motius, a la utilització de cacau provinent de recòndites plantacions de les zones geogràficament més afavorides.
Tot això, de la mà de petits productors i cooperatives amb els emblemes ecològics reconeguts internacionalment.
Els seus processos de fabricació parteixen de la confiança en aquest cacau ecològic de qualitat sense igual.
Descobreix les xocolates ecològiques artesanals de Blanxart a labonasalut.cat
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Filtre de cerca
Informació