Fabricante:

Blanxart Blanxart

Xocolata Negra 100% Perú Eco - Blanxart - 80 grams

226266

Nou

Submergeix-te en l'essència del cacau amb la Xocolata Negra 100% Perú Eco de Blanxart, pura intensitat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

3,69€

IVA inclòs
4,61 € / 100 g

Més informació

Xocolata Negra 100% Perú Eco Blanxart

Blanxart, la puresa del cacau a la seva expressió més autèntica.

Què és Xocolata Negra 100% Perú Eco Blanxart?

La Xocolata Negra 100% Perú Eco de Blanxart és l' expressió més pura del cacau, oferint una experiència única per a aquells que busquen descobrir el veritable sabor del cacau sense adulteracions .

Provinent de la prestigiosa regió d'Alt Piura, aquesta xocolata s'elabora exclusivament amb pasta de cacau ecològica 100%, utilitzant cacau fi de la varietat Crioll , anomenat per la seva qualitat superior i notes de sabor excepcionals .

Sense sucre afegit, ecològic, vegà i sense gluten, aquest producte satisfà no només els aficionats a la xocolata més exigents, sinó també aquells que busquen opcions alimentàries conscients. Seguint el meticulós procés Bean to bar, Blanxart garanteix la traçabilitat i la integritat del cacau des de les petites plantacions fins al consumidor, i celebra la singularitat de l'origen únic amb cada tauleta.

Ingredients:

Cacau*. Cacau 100% mínim.

*D'agricultura ecològica.

Pot contenir traces de fruits de closca, llet i soja.

Informació nutricional (per 100 grams):

Valor Energètic 598 kcal
Greixos 53,0 g
de les quals, saturades 33,4 g
Hidrats de carboni 7,4 g
Proteïnes 0,2 g
Sal 0,02 g

Com es fa servir Xocolata Negra 100% Perú Eco Blanxart?

Consumir al gust del consumidor.

Es recomana conservar en un lloc fresc i sec, entre 15 i 18ºC. Donades les qualitats del producte, evitar, si és possible, el frigorífic. La xocolata negra té una vida útil de 2 anys des de la seva fabricació

Presentació:

Envàs de 80 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Blanxart és una marca amb més de cinquanta anys de tradició i elaboració de xocolates artesanals selectes.


Blanxart, xocolates artesanals sense sucres


En 1954, el mestre bombonero Francesc Agrás, va emprendre un llarg viatge per les millors pastisseries i bombonerías d'Europa.


La seva passió per l'excel·lència en la confiteria artesanal va ser la llavor que va portar a fundar una de les fàbriques artesanes de bombons i xocolates de major renom: Bombons Blanxart.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda