Fabricante:

Blanxart Blanxart

Xocolata Negra 95% Guayaquil Eco - Blanxart - 80 grams

226267

Nou

Descobreix la intensitat pura amb Xocolata Negra 95% Guayaquil Eco de Blanxart, per al paladar refinat.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,29€

IVA inclòs
2,86 € / 100 g

Més informació

Xocolata Negra 95% Guayaquil Eco Blanxart

Blanxart, puresa i passió a cada tauleta.

Què és Xocolata Negra 95% Guayaquil Eco Blanxart?

La Xocolata Negra 95% Guayaquil Eco de Blanxart és la quinta essència de la xocolata per a aquells que anhelen l' experiència més pura i potent del cacau .

Provinent de la regió de Guayas, aquesta xocolata es caracteritza per un impressionant 95% de cacau, combinant intensitat amb riquesa aromàtica . Elaborat amb cacau fi de la varietat Trinitari , conegut per la seva qualitat superior i complexitat de sabors, aquesta xocolata promet satisfer els paladars més exigents.

Vegà i sense gluten, amb un baix contingut en sucre, Blanxart manté un compromís amb la qualitat i la sostenibilitat, aplicant el mètode Bean to bar per preservar l' autenticitat i la singularitat del cacau des del seu origen fins a la tauleta final. Aquest procés meticulós assegura un producte que no només delecta sinó també reflecteix la dedicació i el respecte pel cacau d'un únic origen.

Ingredients:

Cacau*, sucre*, mantega de cacau*. Cacau 95% mínim.

* D'Agricultura Ecològica.

Pot contenir traces de fruits de closca, llet i soja.

Informació nutricional (per 100 grams):

Valor Energètic 649 kcal
Greixos 59,9 g
de les quals, saturades 37,4 g
Hidrats de carboni 10,8 g
Proteïnes 5,6 g
Sal 0,02 g

Com es fa servir Xocolata Negra 95% Guayaquil Eco Blanxart?

Consumir al gust del consumidor.

Es recomana conservar en un lloc fresc i sec, entre 15 i 18ºC. Donades les qualitats del producte, evitar, si és possible, el frigorífic. La xocolata negra té una vida útil de 2 anys des de la seva fabricació

Presentació:

Envàs de 80 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Blanxart és una marca amb més de cinquanta anys de tradició i elaboració de xocolates artesanals selectes.


Blanxart, xocolates artesanals sense sucres


En 1954, el mestre bombonero Francesc Agrás, va emprendre un llarg viatge per les millors pastisseries i bombonerías d'Europa.


La seva passió per l'excel·lència en la confiteria artesanal va ser la llavor que va portar a fundar una de les fàbriques artesanes de bombons i xocolates de major renom: Bombons Blanxart.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda