Fabricante:

Blanxart Blanxart

Xocolata Negra 91% Congo Eco - Blanxart - 80 grams

226265

Nou

La Xocolata Negra 91% Congo Eco de Blanxart: un viatge intens i aromàtic al cor del cacau.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,55€

IVA inclòs
3,19 € / 100 g

Més informació

Xocolata Negra 91% Congo Eco Blanxart

Blanxart, descobriment pur a cada mossegada.

Què és Xocolata Negra 91% Congo Eco Blanxart?

La Xocolata Negra 91% Congo Eco de Blanxart es distingeix per la seva impressionant concentració del 91% de cacau, provinent de les místiques Muntanyes de la Lluna, a la rica conca tropical del Congo .

Aquesta tauleta encarna la profunditat i la intensitat que s'espera d'una xocolata de tant alt percentatge de cacau , equilibrada magistralment amb una personalitat aromàtica que captura l'essència del cacau fi de la varietat Foraster .

Compromés amb els principis ecològics, vegans i sense gluten, i mantenint un baix contingut en sucre, Blanxart segueix la seva filosofia Bean to bar per oferir una xocolata que no només delecta el paladar sinó que també respecta i celebra el seu origen únic.

A través d'un acurat procés que inclou des de la selecció del cacau fins al torrat artesanal i l'envasat, Blanxart assegura una experiència pura i sense adulterar , fidel a la singularitat de la font.

Ingredients:

Cacau*, sucre*, mantega de cacau*. Cacau 91% mínim.

* D'Agricultura Ecològica.

Pot contenir traces de fruits de closca, llet i soja.

Informació nutricional (per 100 grams):

Valor Energètic 593 kcal
Greixos 50,2 g
de les quals, saturades 31,5 g
Hidrats de carboni 15,7 g
Proteïnes 9,5 g
Sal 0,02 g

Com es fa servir Xocolata Negra 91% Congo Eco Blanxart?

Consumir al gust del consumidor.

Es recomana conservar en un lloc fresc i sec, entre 15 i 18ºC. Donades les qualitats del producte, evitar, si és possible, el frigorífic. La xocolata negra té una vida útil de 2 anys des de la seva fabricació

Presentació:

Envàs de 80 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Blanxart és una marca amb més de cinquanta anys de tradició i elaboració de xocolates artesanals selectes.


Blanxart, xocolates artesanals sense sucres


En 1954, el mestre bombonero Francesc Agrás, va emprendre un llarg viatge per les millors pastisseries i bombonerías d'Europa.


La seva passió per l'excel·lència en la confiteria artesanal va ser la llavor que va portar a fundar una de les fàbriques artesanes de bombons i xocolates de major renom: Bombons Blanxart.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda