Fabricante:

Blanxart Blanxart

Xocolata Negra 76% Brasil Eco - Blanxart - 80 grams

226260

Nou

Xocolata Negra 76% Brasil Ressò de Blanxart: Pur, ecològic i ple de sabor, directe de la Selva Tropical Atlàntica.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,55€

IVA inclòs
3,19 € / 100 g

Més informació

Xocolata Negra 76% Brasil Eco Blanxart

Blanxart, l'essència del cacau a cada tauleta.

Què és Xocolata Negra 76% Brasil Eco Blanxart?

Descobreix la Xocolata Negra 76% Brasil Ressò de Blanxart, una rajola de xocolata negra ecològica que representa l'essència pura del cacau amb un 76% de contingut provinent dels cultius sostenibles de la Selva Tropical Atlàntica al Brasil .

Aquesta xocolata, elaborada amb la varietat Foraster de cacau, ofereix un equilibri perfecte entre un alt percentatge de cacau i aromes captivadores , fent-ne una introducció ideal a la gamma de xocolates Blanxart.

Compromesos amb l'excel·lència i la sostenibilitat, Blanxart segueix el procés Bean to bar per assegurar la qualitat i l'autenticitat de cada tauleta, des de la selecció del cacau en petites plantacions fins al torrat artesanal i l'envasament final . Aquesta xocolata ecològica, vegà i sense gluten, és el resultat d'una meticulosa cura i passió per ressaltar la singularitat del cacau d'un únic origen .

Ingredients:

Cacau*, sucre*, mantega de cacau*. Cacau 76% mínim.

*D'agricultura ecològica.

Pot contenir traces de fruits de closca, llet i soja.

Informació nutricional (per 100 grams):

Valor Energètic 609 kcal
Greixos 49,6 g
de les quals, saturades 30,9 g
Hidrats de carboni 27,9 g
Proteïnes 23,8 g
Sal 0,01 g

Com es fa servir Xocolata Negra 76% Brasil Eco Blanxart?

Consumir al gust del consumidor.

Es recomana conservar en un lloc fresc i sec, entre 15 i 18ºC. Donades les qualitats del producte, evitar, si és possible, el frigorífic. La xocolata negra té una vida útil de 2 anys des de la seva fabricació

Presentació:

Envàs de 80 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Blanxart és una marca amb més de cinquanta anys de tradició i elaboració de xocolates artesanals selectes.


Blanxart, xocolates artesanals sense sucres


En 1954, el mestre bombonero Francesc Agrás, va emprendre un llarg viatge per les millors pastisseries i bombonerías d'Europa.


La seva passió per l'excel·lència en la confiteria artesanal va ser la llavor que va portar a fundar una de les fàbriques artesanes de bombons i xocolates de major renom: Bombons Blanxart.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda