Fabricante:

Blanxart Blanxart

Xocolata Negra 82% Congo Eco - Blanxart - 80 grams

226262

Nou

Sabor intens i puresa excepcional amb la Xocolata Negra 82% Congo Eco de Blanxart, des de les Muntanyes de la Lluna.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,39€

IVA inclòs
2,99 € / 100 g

Més informació

Xocolata Negra 82% Congo Eco Blanxart

Blanxart, on cada tauleta explica la història del seu origen.

Què és Xocolata Negra 82% Congo Eco Blanxart?

La Xocolata Negra 82% Congo Eco de Blanxart és una exquisida expressió del cacau recol·lectat a les llegendàries Muntanyes de la Lluna, a la conca tropical del Congo .

Amb un 82% de cacau , aquesta tauleta es distingeix pel seu compromís amb la qualitat ecològica, el perfil vegà i l'absència de gluten, adequant-se a una àmplia gamma de preferències dietètiques sense comprometre el sabor. L'elecció del cacau fi de la varietat Foraster aporta una textura fina i notes aromàtiques úniques, destacant a cada mos .

Blanxart, adherit al mètode Bean to bar, garanteix la singularitat i autenticitat de la xocolata , supervisant cada pas des de la selecció del cacau fins a l'envasat final. Aquest procés no només assegura un contingut baix en sucre, sinó que també exalta la puresa i la intensitat del cacau d'un únic origen .

Ingredients:

Cacau*, sucre*, mantega de cacau*. Cacau 82% mínim.

* D'Agricultura Ecològica.

Pot contenir traces de fruits de closca, llet i soja.

Informació nutricional (per 100 grams):

Valor Energètic 615 kcal
Greixos 51,8 g
de les quals, saturades 32,3 g
Hidrats de carboni 22,7 g
Proteïnes 18,1 g
Sal 0,01 g

Com es fa servir Xocolata Negra 82% Congo Eco Blanxart?

Consumir al gust del consumidor.

Es recomana conservar en un lloc fresc i sec, entre 15 i 18ºC. Donades les qualitats del producte, evitar, si és possible, el frigorífic. La xocolata negra té una vida útil de 2 anys des de la seva fabricació

Presentació:

Envàs de 80 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Blanxart és una marca amb més de cinquanta anys de tradició i elaboració de xocolates artesanals selectes.


Blanxart, xocolates artesanals sense sucres


En 1954, el mestre bombonero Francesc Agrás, va emprendre un llarg viatge per les millors pastisseries i bombonerías d'Europa.


La seva passió per l'excel·lència en la confiteria artesanal va ser la llavor que va portar a fundar una de les fàbriques artesanes de bombons i xocolates de major renom: Bombons Blanxart.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda