Fabricante:

Blanxart Blanxart

Xocolata Negra 85% Nicaragua Eco - Blanxart - 80 grams

226263

Nou

Descobreix l'equilibri i la intensitat de la Xocolata Negra 85% Nicaragua Eco de Blanxart, un viatge sensorial únic.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,59€

IVA inclòs
3,24 € / 100 g

Més informació

Xocolata Negra 85% Nicaragua Eco Blanxart

Blanxart, la puresa del cacau en la màxima expressió.

Què és Xocolata Negra 85% Nicaragua Eco Blanxart?

La Xocolata Negra 85% Nicaragua Ressò de Blanxart és una joia de la xocolateria, amb un 85% de cacau provinent de la Reserva Natural de Bosawàs, Nicaragua .

Aquesta xocolata no només destaca pel seu alt percentatge de cacau sinó també per la noblesa dels seus ingredients, oferint una experiència intensa i equilibrada a través d'una diversitat d'aromes úniques . La meticulosa elaboració artesanal assegura la preservació d'aquestes aromes, convidant a una exploració sensorial detallada a la secció "Notes de tast".

Amb compromisos ecològics, vegans i lliures de gluten, i un baix contingut en sucre, aquesta xocolata és elaborada amb cacau fi de la varietat Trinitaria . Blanxart, fidel al procés Bean to bar, controla cada etapa de producció, des de la selecció del cacau fins a l'envasat, per garantir una xocolata que reflecteixi la singularitat del seu origen.

Ingredients:

Cacau*, sucre*, mantega de cacau*. Cacau 85% mínim.

* D'Agricultura Ecològica.

Pot contenir traces de fruits de closca, llet i soja.

Informació nutricional (per 100 grams):

Valor Energètic 583 kcal
Greixos 47,2 g
de les quals, saturades 29,6 g
Hidrats de carboni 21,7 g
Proteïnes 16,1 g
Sal 0,02 g

Com es fa servir Xocolata Negra 85% Nicaragua Eco Blanxart?

Consumir al gust del consumidor.

Es recomana conservar en un lloc fresc i sec, entre 15 i 18ºC. Donades les qualitats del producte, evitar, si és possible, el frigorífic. La xocolata negra té una vida útil de 2 anys des de la seva fabricació

Presentació:

Envàs de 80 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Blanxart és una marca amb més de cinquanta anys de tradició i elaboració de xocolates artesanals selectes.


Blanxart, xocolates artesanals sense sucres


En 1954, el mestre bombonero Francesc Agrás, va emprendre un llarg viatge per les millors pastisseries i bombonerías d'Europa.


La seva passió per l'excel·lència en la confiteria artesanal va ser la llavor que va portar a fundar una de les fàbriques artesanes de bombons i xocolates de major renom: Bombons Blanxart.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda