Preu reduït! Natillas Bellsiluet Vainilla, Cereals i Xocolata - Laboratorios Abad - 5 sobres

Natillas Bellsiluet Vainilla, Cereals i Xocolata - Laboratorios Abad - 5 sobres

224298

Nou

Les Natillas Bellsiluet de Vainilla, Cereals i Xocolata de Laboratoris Abad són un menjar principal substitutiu que ofereix un equilibri complet de nutrients i un sabor deliciós.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

14,30€

IVA inclòs

15,55€ IVA inclòs

-8%

2,86 € / ud

Més informació

Natillas Bellsiluet Vainilla, Cereals i Xocolata Laboratoris Abad

Nutrició equilibrada, sabor excepcional i comoditat en un sol paquet.

Què és Natillas Bellsiluet Vainilla, Cereals i Xocolata Laboratoris Abad?

Les Natillas Bellsiluet de Vainilla, Cereals i Xocolata de Laboratoris Abad són una opció ideal per substituir un dinar principal, ja sigui per dinar o sopar .

Aquesta fórmula està dissenyada per proporcionar un equilibri nutricional complet, oferint tots els nutrients essencials que necessita el teu cos, com carbohidrats, proteïnes, greixos, vitamines i minerals . El seu deliciós gust de vainilla, complementat amb el cruixent dels cereals i la riquesa de la xocolata, fa d'aquestes natilles una elecció nutritiva i saborosa per a qualsevol moment del dia. Gaudeix de la comoditat d'un àpat ràpid sense sacrificar la nutrició i el sabor.

Ingredients:

Llet desnatada en pols, proteïnes de llet, cereals recoberts de xocolata (13%), oli vegetal hidrogenat, midó (derivat del blat de moro), dextrosa, oli de gira-sol (conté emulsionant: E-472c i antioxidants: E-304 i E- 306), estabilitzants: carragenat i lecitina de soja, maltodextrina (derivat del blat de moro), complex mineral (citrat potàssic, hidroxicarbonat de magnesi, clorur sòdic, gluconat potàssic, gluconat de ferro, sulfat de zinc, gluconat de iodur potàssic i selenit sòdic), aromes, complex vitamínic (vitamina C, vitamina E, niacina, àcid pantotènic, vitamina A, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, àcid fòlic, biotina, vitamina D i vitamina B12), edulcorants: aspartam (conté una font de fenilalanina) i acesulfam potàssic, colorants: (E-102, E-110, E-124). Conté derivats de llet, de soja i gluten. Conté E-102, E-110 i E-124: Podeu tenir efectes negatius sobre l'activitat i l'atenció dels nens.

Com es fa servir Natillas Bellsiluet Vainilla, Cereals i Xocolata Laboratoris Abad?

Dissoldre el contingut d'un sobre de 280 g en 225 ml d'aigua o llet desnatada (optimitza'n el sabor) Consumir acabat de preparar.

És important mantenir una ingesta diària adequada de líquids. Les natilles substitutives estan destinades a formar part de baix valor energètic i han de completar-se necessàriament amb el consum d'altres aliments.

Presentació:

Envàs de 5 sobres.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda