Preu reduït! Natillas Bellsiluet Xocolata amb Crocanti - Laboratorios Abad - 5 sobres

Natillas Bellsiluet Xocolata amb Crocanti - Laboratorios Abad - 5 sobres

224296

Nou

Les Natillas Bellsiluet de Xocolata amb Crocanti de Laboratoris Abad són un menjar substitutiu ric i balancejat, amb tots els nutrients principals que el teu cos necessita.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,73€

IVA inclòs

15,55€ IVA inclòs

-24%

2,35 € / ud

Més informació

Natillas Bellsiluet Xocolata amb Crocanti Laboratoris Abad

Sabor deliciós, nutrició equilibrada i conveniència a cada bol.

Què és Natillas Bellsiluet Xocolata amb Crocanti Laboratoris Abad ?

Les Natillas Bellsiluet de Xocolata amb Crocanti de Laboratoris Abad són una opció deliciosa i nutritiva per substituir un menjar principal .

Aquestes natilles, formulades per proporcionar un equilibri de nutrients, inclouen carbohidrats, proteïnes, greixos, vitamines i minerals . Són una opció perfecta per a aquells dies en què necessites un menjar ràpid però no vols sacrificar la nutrició .

A més, el seu deliciós gust de xocolata i crocant fan que sigui una elecció que gaudiràs. Ja sigui que les facis servir per reemplaçar el dinar o el sopar, aquestes crema t'ajudaran a mantenir el teu pla d'alimentació balancejada sense renunciar al sabor.

Ingredients:

Proteïnes làcties, xarop de glucosa, cobertura vegetal blanca (sacarosa, greix vegetal fraccionat-hidrogenat, llet desnatada en pols, emulgent: lecitina de soja, aroma de vainilla), xarop de sacarosa, xarop de fructosa, edulcorant: xarop de sorra vegetal hidrogenada, iogurt en pols, inulina, xarop d'oligofructosa, mantega de cacau, cafè descafeïnat, gluconat potàssic, chitosan, pectina, citrat potàssic, cel·lulosa, aroma de cafè, fosfat càlcic, citrat sòdic, carbonat magnès , vitamina E, nicotinamida, vitamina A, pantotenat càlcic, vitamina D, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, àcid fòlic, biotina, vitamina B12), aroma de iogurt, pirofosfat de ferro, sulfat de zinc, gluconat de coure, sulfat de manganès, iodur potàssic i selenit sòdic.

Elaborat en una fàbrica que utilitza: soja, fruita seca de closca, sèsam i derivats dels mateixos.

Com es fa servir Natillas Bellsiluet Xocolata amb Crocanti Laboratoris Abad ?

Dissoldre el contingut d'un sobre de 280 g en 225 ml d'aigua o llet desnatada (optimitza'n el sabor) Consumir acabat de preparar. És important mantenir una ingesta diària adequada de líquids. Les natilles substitutives estan destinades a formar part de baix valor energètic i han de completar-se necessàriament amb el consum d'altres aliments.

Presentació:

Envàs de 5 sobres.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda