Fabricante:

Santiveri Santiveri

Noglut Magdalena Farcida Cacau - Santiveri - 195 grams

224347

Nou

Les magdalenes Noglut de Santiveri són delicioses i esponjoses, elaborades sense gluten i farcides de suau crema de cacau. Ideal per a qualsevol moment del dia.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

3,95€

IVA inclòs
2,03 € / 100 g

Més informació

Noglut Magdalena Omple Cacau Santiveri

Un caprici sense gluten que es fon a la teva boca.

Què és Noglut Magdalena Omple Cacau Santiveri?

Les magdalenes Noglut de Santiveri són una delícia a cada mos, acuradament elaborades amb ingredients sense gluten perquè tothom pugui gaudir d'un moment dolç sense preocupacions.

Aquestes magdalenes compten amb una textura esponjosa incomparable, convertint-se en una elecció plaent per als teus sentits. Cadascuna d'aquestes magdalenes està farcida d'una suau crema de cacau que aporta un sabor irresistible i es fon suaument a la boca, aportant-te una experiència sensorial única.

Són perfectes per acompanyar els teus esmorzars, per gaudir com a berenar o per satisfer aquest antull dolç a qualsevol hora del dia . Amb les magdalenes Noglut de Santiveri, el plaer del bon menjar i l'alimentació conscient van de la mà.

Ingredients:

Olis vegetals (gira-sol, oliva), sucre morè de canya integral, aigua, farcit de crema de cacau (12,5%) (sucre de canya, cacau (13%), avellana (13%), greix de coco, greix de palma, emulgent (lecitina de gira-sol), vacitina de girasol), ou en pols, humectant (glicerina), maltodextrina, proteïna de pèsol, aïllat de proteïna de soja, emulgents (mono i diglicèrids dels àcids grassos, èsters poliglicèrics d'àcids grassos), gasificants (bicarbonat sòdic àcid, piro , aromes, conservador (àcid sòrbic). Pot contenir traces de llet i cacauets.

Informació nutricional (per 100 grams):

Valor energètic kJ/Kcal 1934 / 464
Greixos Totals 28 g
Greixos Saturats 4,4 g
Hidrats de Carboni 45 g
Sucres Totals 26 g
Fibra Total 2 g
Proteïnes Totals 6,9 g

Com es fa servir Noglut Magdalena Omple Cacau Santiveri?

Consumir directament.

Presentació:

Envàs de 195 grams, 8 unitats.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda