Preu reduït! Algues Triple Acció - Algologie - 500 grams

Fabricante:

Algologie Algologie

Algues Triple Acció - Algologie - 500 grams

224304

Nou

Potencia el teu exercici i redescobreix la silueta amb la força del mar.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

29,07€

IVA inclòs

40,65€ IVA inclòs

-28%

5,81 € / 100 g

Més informació

Algues Triple Acció Algologie

Esvelta i naturalment.

Què és Algas Triple Acció Algologie?

Les Algues Triple Acció d'Algologie són una combinació poderosa i natural d'Ascophyllum nodosum, Fucus vesiculosus i Laminaria digitata .

Aquestes algues, riques en principis marins, són conegudes pels seus múltiples beneficis per al cos. A més de proporcionar nutrients essencials , aquestes algues potencien l'efecte de l'exercici físic, fet que es tradueix en una recuperació progressiva d'una silueta més esvelta i definida. Incloure aquest complement a la teva rutina diària és un pas cap a un benestar integral, aprofitant el millor de l'oceà per a la teva salut i figura.

Ingredients:

Algues trossejades d'Ascophyllum nodosum, Fucus vesiculosus i Laminaria digitata.

Com es fa servir Algas Triple Acció Algologie?

Prepareu la cocció, de 2 a 3 cullerades d'algues, i 2 litres d'aigua bullida. Reduir a 1,5 litres. Afegir el suc de 1/4 de llimona. Guardar a la nevera. Disposeu d'un preparat depuratiu de litre i mig per a tot el dia. La presa és per a 1 mes. S'aconsella 2 preses completes anuals. Per accelerar els resultats, complementar mitjançant massatges externs. Amb l'ajuda d'una crema cosmètica que actuï sobre la cel·lulitis.

Presentació:

Envàs de 500 grams.

Brand

Des dels seus inicis, Algologie International® ha combinat coneixements ancestrals amb les últimes tecnologies científiques per desenvolupar una àmplia gamma de productes naturals.


Algologie, naturalesa i ciència en harmonia


Els valors d'Algologie es basen en la tradició, innovació, qualitat i autenticitat. Són una marca líder en la incorporació d'algues de qualitat als seus productes.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda