No hi ha productes
Ho compro
222686
Nou
Condiment gelificant provinent d´algues en una còmoda presentació en pols. Envàs 120 grams.
Atenció: resten poques unitats!
Data de disponibilitat:
Gruixant gelificant. 100% vegetal.
Condiment gelificant d'origen vegetal, provinent d'algues, Agar-Agar. Amb aquesta còmoda presentació en pols podràs utilitzar-lo a cuina amb la dosificació que necessitis.
Posseeix un poder gelificant superior . El contingut calòric de l'Agar-Agar és relativament baix i posseeix una capacitat per absorbir líquids, per la qual cosa és útil per a les que busquen aprimar-se'l com a saciant.
Agar agar en pols*.
(*)=De cultiu ecològic.
Per 100 grams | |
Valor energètic | 169 kcal |
Hidrats de Carboni | 0,7 g |
dels quals, Sucres | <0,1 g |
Greixos | <0,3 g |
de les quals, Saturades | 0,7% |
Proteïnes | 1,2 g |
Fibra | 93,7 g |
Sal | 0,4 g |
Empolvoreu l'agar agar en forma de pluja en líquid a utilitzar a la recepta (aigua, llet, suc, brou, etc). Porteu-ho a ebullició i deixeu-ho coure durant 1-2 min. remenant de tant en tant. Després s'hi afegeix a la resta de la recepta. No cal rehidratació prèvia.
Envàs de 120 grams d'agar-agar en pols.
Característiques | Producte Bio |
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 30/04/2024
Més informació
Informació