Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent
Preu reduït! Agar-Agar a Pols sense gluten Bio - Pronagar - 120 grams

Fabricante:

Pronagar Pronagar

Agar-Agar a Pols sense gluten Bio - Pronagar - 120 grams

222686

Nou

Condiment gelificant provinent d´algues en una còmoda presentació en pols. Envàs 120 grams.

Més detalls

25,20€

IVA inclòs

28,00€ IVA inclòs

-10%

21,00 € / 100 g
Aquest producte ja NO es troba disponible de forma permanent

Més informació

Agar-Agar en Pols sense gluten Bio Pronagar

Gruixant gelificant. 100% vegetal.

Què és Agar-Agar a Pols sense gluten Bio Pronagar?

Condiment gelificant d'origen vegetal, provinent d'algues, Agar-Agar. Amb aquesta còmoda presentació en pols podràs utilitzar-lo a cuina amb la dosificació que necessitis.

Posseeix un poder gelificant superior . El contingut calòric de l'Agar-Agar és relativament baix i posseeix una capacitat per absorbir líquids, per la qual cosa és útil per a les que busquen aprimar-se'l com a saciant.

Ingredients:

Agar agar en pols*.

(*)=De cultiu ecològic.

Informació nutricional (per 100 grams):

Per 100 grams
Valor energètic 169 kcal
Hidrats de Carboni 0,7 g
dels quals, Sucres <0,1 g
Greixos <0,3 g
de les quals, Saturades 0,7%
Proteïnes 1,2 g
Fibra 93,7 g
Sal 0,4 g

Com es pren Agar-Agar a Pols sense gluten Bio Pronagar?

Empolvoreu l'agar agar en forma de pluja en líquid a utilitzar a la recepta (aigua, llet, suc, brou, etc). Porteu-ho a ebullició i deixeu-ho coure durant 1-2 min. remenant de tant en tant. Després s'hi afegeix a la resta de la recepta. No cal rehidratació prèvia.

Presentació:

Envàs de 120 grams d'agar-agar en pols.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda