No hi ha productes
Ho compro
Pasta de soja fermentada amb llavors de koji a gerres de cedre durant 3 llargs anys. Presentat en envàs de 400 grams.
Salsa de soja fermentada amb blat integral i llavors de koji durant una setmana amb un procés d'acceleració de l'procés de fermentació amb calor.
Salsa de soja fermentada amb blat integral i llavors de koji durant una setmana amb un procés d'acceleració de l'procés de fermentació amb calor.
Salsa de soja fermentada amb blat integral i llavors de koji durant una setmana amb un procés d'acceleració de l'procés de fermentació amb calor.
Condiment compost únicament de sèsam torrat i sal marina, triturats conjuntament. Envàs de 200 grams.
Sèsam en gra natural ecològic (Sesamum Indicum) 100%.
Salsa de soja fermentada amb blat integral i llavors de koji durant una setmana amb un procés d'acceleració de l'procés de fermentació amb calor.
Salsa de soja fermentada sense blat. Elaboració tradicional japonesa, 2 anys de fermentació en barrils de cedre.
Salsa de soja fermentada sense blat. Elaboració tradiconal japonesa, 2 anys de fermentació en barrils de cedre.
Salsa de soja fermentada sense blat. Elaboració tradicional japonesa, 2 anys de fermentació en barrils de cedre.
Salsa de soja fermentada amb llavors de koji en bótes de fusta entre 18 i 24 mesos.
Elaboració tadicional japonesa, 2 anys de fermentació en barrils de cedre.
Elaboració tadicional japonesa, 2 anys de fermentació en barrils de cedre.
Elaboració tadicional japonesa, 2 anys de fermentació en barrils de cedre.
Elaboració tadicional japonesa, 2 anys de fermentació en barrils de cedre.
Llavors ecològiques de sèsam triturades 100%. Presentat en envàs de 300 grams.
Spaghetti de farina de blat i farina d'arròs integral, fabricats de forma artesanal i amb matèria primera seleccionada.
Sèmola obtinguda de la mòlta de el gra de blat de moro, que prèviament ha estat decorticado i desgerminado.
Els flocs de civada són molt saciants (els seus hidrats de carboni s'absorbeixen molt lentament en l'organisme), el que resulta molt útil en tractaments d'obesitat.
El blat sarraí és molt ric en proteïnes (entre un 10 i un 13%).
Mill procedent de l'agricultura ecològica. És molt digestiu i no produeix flatulències. Ric en proteïnes. Presentat en envàs de 500 grams.
Codi de descompte
Promoció vàlida fins al 14/05/2024
Més informació
Filtre de cerca
Informació