Rellotge de Arena Sandy Rosa - 7 minuts

223924

Nou

eina pràctica i estèticament agradable per mesurar el temps. Perfecte per a breus intervals, aquest rellotge de sorra rosa és resistent, durador i fàcil de transportar.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

5,85€

IVA inclòs

Més informació

Rellotge d'Arena Sandy Rosa 7 minuts

Temps i estil a les teves mans.

Què és Rellotge d'Arena Sandy Rosa 7 minuts?

El Rellotge de Sorra Sandy Rosa de 7 minuts és un producte imprescindible per a aquells que valoren la gestió del temps i el disseny estètic.

En un bell to rosa , aquest rellotge de sorra és una addició atractiva a qualsevol escriptori, prestatgeria o espai de treball. El temps estimat de caiguda de la sorra és de 7 minuts , cosa que ho fa perfecte per a períodes curts de temps , com prendre un descans ràpid, meditar, realitzar exercicis de respiració o fins i tot per utilitzar-lo com a temporitzador de cuina.

Fabricat amb materials d'alta qualitat, aquest rellotge de sorra ofereix durabilitat i resistència , garantint un rendiment fiable a llarg termini. A més, el seu disseny compacte i lleuger en facilita el transport i l'emmagatzematge .

Com es fa servir Rellotge d'Arena Sandy Rosa 7 minuts?

  1. Col·loca el rellotge de sorra a una superfície plana i estable. Assegureu-vos que està en posició vertical amb la sorra tota a la part inferior.
  2. Quan estiguis llest per començar a comptar el temps, simplement capgira el rellotge de sorra. La sorra començarà a caure des de la part superior fins a la part inferior.
  3. Un cop tota la sorra ha caigut a la part inferior, hauran transcorregut aproximadament 7 minuts.
  4. Si vols mesurar un altre interval de 7 minuts, simplement dóna-li la volta al rellotge de sorra una altra vegada.

Presentació:

Envàs d´un rellotge de sorra amb durada de 7 minuts.

Mides: 7,8 cm d'alçada, Ø 2,2 cm.

Brand

Coneix la nostra línia de productes d'herbolari en línia. Els millors de productes naturals per cuidar el teu cos a la nostra farmàcia en línia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda