Preu reduït! ProtecSapin Aler - Natysal - 250 ml

Fabricante:

Natysal Natysal

ProtecSapin Aler - Natysal - 250 ml

223754

Nou

Amb vitamina C, zinc, Drosera rotundifolia i flors de Sol d´or. Formulat per enfortir el sistema immunitari i ajudar a manejar les al·lèrgies primaverals, protegint les cèl·lules del dany oxidatiu i millorant el tracte respiratori.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,31€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-17%

4,92 € / 100 ml

Més informació

ProtecSapin Aler Natysal

El teu aliat natural davant de les al·lèrgies primaverals. Enforteix el teu sistema immunitari, protegeix les cèl·lules i respira amb facilitat.

Què és ProtecSapin Aler Natysal?

El Protecsapin Aler és un complement alimentari innovador dissenyat per donar suport al sistema immunitari, especialment durant la temporada d'al·lèrgies primaverals .

Conté vitamina C i zinc , coneguts pel seu paper crucial en el manteniment del funcionament normal del sistema immunitari. A més, aquests dos nutrients contribueixen a la protecció de les cèl·lules contra el dany oxidatiu.

Aquest producte incorpora també Drosera rotundifolia, una planta que, consumida en dosis d'almenys 1 mg al dia, ajuda a mantenir l'equilibri immunitari de les vies respiratòries ia mantenir les secrecions òptimes al tracte respiratori .

A més, inclou 3 g al dia de flors de Sol d'or (Helichrysum italicum), planta coneguda per les propietats balsàmiques i expectorants que afavoreixen la salut del tracte respiratori. Aquests ingredients actius, en conjunt, ajuden el seu cos a bregar millor amb les al·lèrgies primaverals i mantenen el seu sistema immunitari en forma òptima .

Ingredients:

Aigua, estabilitzant glicerina, extracte sec de flors de sol d'or (Helichrysum italicum) amb ràtio 5:1, extracte fluid de fulles groseller negre (Ribes nigrum), extracte sec de parts aèries de drosera (Drosera rotundifolia L. :1, gluconat de zinc, vitamina C (àcid L-ascòrbic), estabilitzant goma xantana, conservador sorbat potàssic, gluconat de manganès, edulcorant sucralosa, conservador benzoat de sodi.

Com es fa servir ProtecSapin Aler Natysal?

Prendre 15 ml (1 o 2 cops al dia).

Es pot prendre directament o bé dissoldre en sucs, llet, infusions, etc.

No superar la dosi diària recomanada. Mantenir fora de labast dels nens més petits. Els complements alimentaris no s'han de fer servir com a substituts d'una dieta variada i equilibrada i un estil de vida saludable. Un consum excessiu pot tenir efectes laxants. Complement alimentari amb edulcorant. Adults i adolescents de més de 12 anys. Condicions de conservació: protegir de la llum, la calor i la humitat.

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda