Preu reduït! Gel de Bany Argan i Aloe Vera - Corpore Sano - 500 ml

Fabricante:

Corpore Sano Corpore Sano

Gel de Bany Argan i Aloe Vera - Corpore Sano - 500 ml

191016

Nou

Contribueix a la recuperació de l'estat natural d'hidratació de la pell respectant el seu equilibri natural. Recomanat per a pells sensibles. Envàs de 500 ml.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

11,47€

IVA inclòs

13,37€ IVA inclòs

-14%

2,29 € / 100 ml

Més informació

Gel de Bany Argan i Aloe Vera de 500 ml

Gel natural amb Argan i Aloe Vera

Què és el Gel de Bany Argan i Aloe Vera de 500 ml?

És un gel de dutxa amb extractes d'Argan i Aloe Vera que ha estat formulat per aportar suavitat a la pell respectant el seu equilibri natural. És nutritiu i restructurante. Es recomana per a pells sensibles.

El Argan, amb un elevat contingut en àcids grassos insaturats oleic i linoleic (Omega 9 i 6) yvitamina I, li coneren a aquest gel de bany propietats reestructurants, nutritives i regeneradores de la pell.

L'Aloe Vera conté polisacàrids mucilaginosos, minerals, saponines, aminoàcids, vitamines A, B i C i oligoelements. Sobre la pell s'utilitza l'Aloe Vera per proporcionar-li els nutrients necessaris per aconseguir aquest equilibrionatural i mantenir-la sana.

Ingredients:

Aqua (Water); Aloe barbadensis leaf juice *; Sodium lauryl Sulfate; Lauryl glucoside; Coco-glucoside; Glycerin; Sodium lauryl Glucose Carboxylate; Argan Oil Polyglyceryl-6 Esters; Glyceryl Oleate; Parfum (Fragrance); citral; limonene; Linalool; Sodium Phytate; Citric Acid; Sodium benzoate; Potassium Sorbate; Sodium Chloride.

* Ingredients procedents de l'agricultura ecològica.

Com es fa servir el Gel de Bany Argan i Aloe Vera de 500 ml?

Amb una esponja humida apliqui el producte en tot el cos, o afegiu a la banyera una petita quantitat de gel.Finalmente esbandida amb aigua.

Presentació:

Envàs de 500 ml.

Brand

Corpore Sa posa a la teva disposició un catàleg natural i orgànic, amb productes de cosmètica capil·lar, facial, corporal i bucal.


Corpore Sa, cosmètica natural i ecològica


Corpore Sa és una empresa dedicada a la cura personal. En constant recerca, desenvolupament i innovació per a descobrir nova cosmètica natural, com: cremes facials, gels, productes per a la higiene personal, així com productes per a la cura corporal i capil·lar.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda