Ambientador Cotxe Clip aroma Flors Roses - Roura

225908

Nou

Ambientador de Cotxe Clip aroma Flors de Roses Roura, fàcil instal·lació, fragància floral subtil, ideal per a un ambient elegant i fresc al cotxe.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

3,73€

IVA inclòs
53,29 € / 100 ml

Més informació

Ambientador Cotxe Clip aroma Flors Roses Roura

Viatja amb Elegància i Frescura amb l'Ambientador de Flors de Roses Roura

Què és Ambientador Cotxe Clip aroma Flores Roses Roura?

L'Ambientador de Cotxe Clip amb aroma a Flors de Roses de Roura és una elecció excel·lent per a aquells que busquen infondre un toc d'elegància i frescor al seu vehicle . Aquest ambientador, dissenyat per ser col·locat fàcilment a les reixetes de l'aire condicionat mitjançant el seu sistema de clip , distribueix de manera uniforme una delicada i encantadora aroma de roses .

La seva fragància floral és perfecta per crear un ambient tranquil i relaxant, ideal per a llargs viatges o el tràfec diari . El seu disseny compacte i eficient garanteix que l'ambientador no destorbi ni distregui, mentre manté el cotxe amb una olor fresca i refinada per més temps. Aquest ambientador és l' opció perfecta per a aquells que valoren les aromes subtils i naturals al seu espai personal .

Com es fa servir Ambientador Cotxe Clip aroma Flores Roses Roura?

  1. Premeu el clip a la part posterior.
  2. Instal·lar a la reixeta de ventilació.

Advertiments:

Indicacions de perill: H317 - Pot provocar una reacció al·lèrgica a la pell. H319 - Provoca irritació ocular greu. H412 - Nociu per als organismes aquàtics, amb efectes nocius duradors. EUH208 - Conté cinamat bencil, Aldehid ciclamen (2-Metil-3-(p-isopropilfenil) propional, Alcohol cinàmic. Pot provocar una reacció al·lèrgica.

Conté: Slicilato bencil, 2-(4-terc-butilbencil)-propionaldehid.

Presentació:

Envàs d´un ambientador de cotxe amb col·lació en clip.

Brand

Coneix la nostra línia de productes d'herbolari en línia. Els millors de productes naturals per cuidar el teu cos a la nostra farmàcia en línia.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda