Preu reduït! Full d'olivera - Sura Vitasan - 60 càpsules

Fabricante:

Sura Vitasan Sura Vitasan

Full d'olivera - Sura Vitasan - 60 càpsules

162030

Nou

Ric en oleuropein que presenta un potent efecte inhibir del creixement de nombrosos patògens.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

24,65€

IVA inclòs

29,00€ IVA inclòs

-15%

0,41 € / ud

Més informació

Full d'Olivera ( Olea europaea )

És un extracte estandarditzat amb 20% d'Oleuropeïna ric en oleuropein que presenta un potent efecte inhibir del creixement de nombrosos patògens.

Estudis diversos demostren que gràcies al seu principi actiu principal, l'oleuropeïna, el Full d'Olivera presenta un potent efecte inhibitori del creixement de nombrosos microorganismes patògens i, per tant, és fonamental per pal·liar-ne els efectes negatius sobre el nostre organisme, especialment sobre el fetge i l'intestí, com també per lluitar contra infeccions més comunes com a infeccions bucals.

Així, les fulles d'olivera s'utilitzen amb èxit en tractaments contra bacteris com l' Staphylococcus . També és important el seu efecte fungicida actuant especialment contra el fong Candida Albicans . Del seu efecte inhibidor de certs enzims vírics com la trascriptasa inversa, se'n desprèn la seva important funció antiviral, concretament contra els virus de l'herpes simple, de l'herpes zòster i de la grip. Així mateix, resulta un eficaç agent preventiu contra el paràsit de la malària, cosa que el converteix en un bon antiparasitari.

Ingredients per càpsula:

Extracte estandarditzat de fulla d'olivera 20% Oleuropein..........500 mg. 

Ús: Com a suplement de la dieta se suggereix prendre 1 càpsula 4 vegades al dia amb els àpats o seguir les indicacions d'un professional de la salut.

Advertiment : El procés de destrucció dels microorganismes patògens i l'alliberament d'una sèrie de toxines que circulen per la sang, pot ocasionar símptomes desagradables. Si persisteixen, reduir o fins i tot interrompre la presa.

Presentació: Envàs de 60 càpsules vegetals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda