Fabricante:

MaxiNutrition MaxiNutrition

Barreta de Xocolata Negra i Coco - MaxiNutrition - 45 grams

226192

Nou

Delicioses, baixes en sucre, 200 kcal, font ideal de proteïna per a estils de vida actius.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

2,12€

IVA inclòs
4,71 € / 100 g

Més informació

Barreta de Xocolata Negra i Coco MaxiNutrition

Assaboreix la nutrició a cada mossegada - Energia i sabor amb MaxiNutrition.

Què és Barreta de Xocolata Negra i Coco MaxiNutrition?

Les Barretes de Xocolata Negra i Coco de MaxiNutrition combinen el plaer de la xocolata fosca amb l'exòtic sabor del coco en una opció pràctica per augmentar la ingesta de proteïnes .

Amb només 200 calories per barreta , aquest complement és ideal per a persones amb un estil de vida actiu que busquen opcions saludables i delicioses per nodrir el seu cos . Lliures de sucres afegits, colorants i sabors artificials, aquestes barretes estan acuradament formulades per oferir una font de proteïna d'alta qualitat, apta tant per a esportistes com per als que s'inicien en la incorporació de proteïnes a la dieta .

Gaudeix d'un aperitiu saborós i nutritiu en qualsevol moment del dia o com un suport energètic abans o després de l'entrenament .

Ingredients:

Proteïna de llet (caseïnat càlcic, aïllat de proteïna de sèrum), edulcorants (maltitol, sucralosa), massa de cacau, hidrolitzat de col·lagen, crema de torró de nous amb edulcorant (edulcorant (maltitol), mantega de karité, en pols, llet desnatada pols , emulsionant (lecitina (girasol)), humectant (glicerina), aigua, mantega de cacau, farina d'arròs, fulles de coco, oli de gira-sol, trossos de crema de coco, sabor natural, sabor natural de vainilla, emulsionant (lecitina (soja)).

Informació nutricional:

Valors típics Per 100g Per porció
Energia, kJ/kcal 1693/406 760 / 182
Greix, g 20,0 9,2
Carbohidrats, grams 33,0 15,0
Proteïna, grams 32,0 14,0
sal, grams 0,18 0,08

Com es fa servir Barreta de Xocolata Negra i Coco MaxiNutrition?

Consumir directament.

Presentació:

Envàs duna unitat de 45 grams.

Brand

Des de la seva fundació, MaxiNutrition s'ha compromès a enriquir la salut dels seus clients, omplint els seus productes de vitamines i minerals per obtenir beneficis addicionals juntament amb la ingesta de proteïnes.


MaxiNutrition, nutrició avançada per al teu benestar


Amb un fort compromís cap a la naturalitat, s'enorgulleix d'utilitzar només aromatitzants naturals en tots els seus productes, assegurant una experiència pura i beneficiosa per a la salut.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda