Preu reduït! Lactobiogen Kinder - Laves - 15 sobres

Fabricante:

Laves Laves

Lactobiogen Kinder - Laves - 15 sobres

210517

Nou

Complement alimentari probiòtic en sobres monodosis per a nens i nounats, amb Bifidobacteris BB-12® i S. thermophilus TH-4®, per a la cura de la flora intestinal.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

16,12€

IVA inclòs

19,15€ IVA inclòs

-15%

1,07 € / ud

Més informació

Lactobiogen Kinder Laves

Probiòtics dissenyats pels més petits.

Què és Lactobiogen Kinder Laves?

Lactobiogen® Kinder de Laves és un complement alimentari probiòtic especialment dissenyat per a nens i nounats , que es presenta en 15 sobres monodosis per a una dosificació precisa i convenient .

Aquest producte innovador es basa en la combinació de dos ceps probiòtics altament investigats i efectius: Bifidobacteris BB-12® i Streptococcus thermophilus TH-4®. Aquests ceps han estat seleccionats acuradament per les seves propietats beneficioses i la seva habilitat per recolzar i mantenir una flora intestinal saludable a la població infantil .

La importància d'una flora intestinal equilibrada en nens i nounats és fonamental per al desenvolupament d'un sistema immunitari fort i la promoció d'una digestió saludable . Lactobiogen® Kinder treballa per restaurar i mantenir aquest equilibri, oferint un suport vital per al benestar gastrointestinal i immunològic del nen des de les primeres etapes de la vida . La seva formulació en sobres monodosi facilita l'administració i assegura que cada dosi contingui la quantitat òptima de probiòtics vius per promoure la salut intestinal.

Ingredients:

Contingut de probiòtics en alta concentració de 6×10⁹ UFC: Bifidobacterium animalis subsp. Làctis; BB-12®, Streptococcus thermophilus, TH4®. Agent de càrrega: mannitol, inulina; Antiaglomerant: diòxid de silici. No conté substàncies dorigen animal, gluten, lactosa, llevats, aromes ni conservants.

Com es fa servir Lactobiogen Kinder Laves?

Prendre 1 sobre dissolt al mig got d'aigua, 1 o 2 vegades al dia, 15 minuts abans de l'esmorzar o dinar.

Presentació:

Envàs de 15 sobres.

Brand

Des de la seva fundació el 1908, Laves-Arzneimittel GmbH ha estat un dels fabricants farmacèutics mitjans a Alemanya. En establir Laves-Arzneimittel GmbH el 1908, la recerca sobre l'intestí i el seu microbioma encara estava en els seus inicis. Més d'un segle després, l'intestí i totes les bacteris que alberga, amb el seu paper central per al sistema immunitari, són més importants que mai. Durant 111 anys, el negoci familiar de quarta generació s'ha dedicat apassionadament a explorar les possibilitats holístiques de teràpies per a les més diverses malalties intestinals.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda