Fabricante:

Kiroot Kiroot

Lactoferrina - Kiroot - 30 càpsules

224100

Nou

Complement alimentari que combina lactoferrina i vitamina C per donar suport al metabolisme del ferro, enfortir el sistema immunitari i protegir contra el dany cel·lular.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

25,00€

IVA inclòs
0,83 € / ud

Més informació

Lactoferrina Kiroot

Per a un impuls de ferro i protecció immunitària.

Què és Lactoferrina Kiroot?

Lactoferrina 300 mg Kiroot és un complement alimentari compost per lactoferrina (NatraFerrin® lactoferrin, 95% lactoferrina), una proteïna derivada de productes lactis amb una varietat de beneficis, i vitamina C.

Aquesta proteïna té una capacitat especial per captar i transportar ferro, cosa que la fa útil en el tractament d' anèmies causades per deficiència de ferro .

A més del seu paper en el metabolisme del ferro, la lactoferrina té propietats antimicrobianes i immunomoduladores que poden ser beneficioses per a la salut general. La vitamina C, per altra banda, ajuda a millorar el funcionament del sistema immunitari i protegeix les cèl·lules contra el dany oxidatiu , recolzant així la salut cel·lular.

Ingredients:

Proteïna orgànica aïllada d'arròs, NatraFerrin® lactoferrin (95% lactoferrina) (lactosa), gelatina bovina*, vitamina C (àcid L-ascòrbic).

Composició:

Ingredients funcionals 2 càpsules VRN %*
NatraFerrin® lactoferrin (95% lactoferrina) 300 mg
Vitamina C (àcid L-ascòrbic) 60 mg 75

Com es fa servir Lactoferrina Kiroot?

Prendre dues (2) càpsules/dia després d'un dels àpats amb un got d'aigua, o segons les indicacions del professional de la salut. No excedeixi la dosi diària recomanada.

Advertiments:

Els complements no volen ser un substitut d'una dieta variada i un estil de vida saludable. No excedeixi la dosi recomanada. Mantenir fora de labast dels nens.

Presentació:

Envàs de 30 càpsules.

Brand

Kiroot: energia i vida a través de les arrels. Això ofereix Kiroot, una cura de la salut des de l'interior, respectant al màxim el que som com a ésser humà: un equilibri òptim entre la salut i la vida moderna, on el benestar va més enllà de l'absència de malaltia.


El principi energètic i espiritual de Kiroot


Fem referència al principi energètic i espiritual, a l'essència divina que forma part de tot ésser viu que confereix vida al que és inert.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda