Preu reduït! Multivitamines i Minerals Kids - Herbora - 60 gummies

Fabricante:

Herbora Herbora

Multivitamines i Minerals Kids - Herbora - 60 gummies

225338

Nou

Enforteix la salut i l'energia dels teus nens amb les gominoles de Multivitamines i Minerals de Herbora: diversió i nutrició a cada mossegada.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

12,16€

IVA inclòs

14,30€ IVA inclòs

-15%

0,20 € / ud

Més informació

Multivitamines i Minerals Kids Herbora

Petites gominoles per a grans somriures: Vitamines i Minerals de Senda Kids.

Què és Multivitamines i Minerals Kids Herbora?

Les gominoles de Multivitamines i Minerals de Senda Kids de Herbora són el complement ideal per assegurar que els nens obtinguin els nutrients essencials durant la seva etapa de creixement.

Cada gominola està carregada amb un espectre complet de 9 vitamines (A, D, E, C, B6, B5, B8, B9 i B12) i 3 minerals (zinc, iode i seleni), fonamentals per al funcionament òptim del sistema immunològic i el desenvolupament cognitiu .

Aquestes gominoles no contenen sucres i tenen un sabor agradable, fent de la suplementació diària un moment divertit i saborós. Amb la vitamina D enfocada al sistema immune dels nens i les vitamines del complex B reduint el cansament, els pares poden sentir-se tranquils en proporcionar als seus fills un suport nutricional equilibrat i efectiu en una forma que els nens els encantarà.

Ingredients:

Quantitat per porció (2 gominoles): vitamina A 240 μg (30% VRN), vitamina D 1,5 μg-60 UI (30% VRN), vitamina E 3,6 mg (30% VRN), vitamina C 24 mg ( 30% VRN), vitamina B6 0,42 mg (30% VRN), àcid fòlic 60 μg (30% VRN), vitamina B12 0,75 μg (30% VRN), biotina 15 μg (30% VRN), àcid pantotènic 1,8 mg (30% VRN), zinc 3 mg (30% VRN), iode 45 μg (30% VRN) i seleni 16,5 μg (30% VRN).
VRN: Valors de referència de nutrients. UI: Unitats Internacionals

Altres ingredients: maltitol (edulcorant), sorbitol (edulcorant), pectina (gelificant), aigua, àcid cítric (acidulant), aromes de gerds i cirera, i colorants carmins.

Com es fa servir Multivitamines i Minerals Kids Herbora?

Es recomana prendre 2 gominoles en qualsevol moment del dia.

Presentació:

Envàs de 60 gummies de 2,5 g.

Especificacions

CaracterístiquesSense Sucre

Brand


La marca Herbora es dedica de manera exclusiva a la dietètica des de 1981.


Herbora comercialitza complements alimentaris a base de productes naturals


Herbora destaca per buscar sempre la innovació en cada producte. Els seus components es presenten en gran varietat de formulacions i formes farmacèutiques: càpsules, comprimits, vials, ampolles, infusions, granulats, barretes, xarops, etc. Disposen de fórmules aptes per a nens, adults, tercera edat i per a persones sensibles com intolerants a la lactosa, diabetis mellitus i celíacs. Treballen amb una quantitat mínima de cada ingredient, per assegurar el màxim efecte. A cada producte es crea una barreja sinèrgica entre els seus components, aconseguint ampliar a el màxim l'activitat dels ingredients i mantenint de forma constant i efectiva la concentració de cada un d'ells. Depenent del producte i la seva funció, usen l'envasat més apropiat, alhora que preserven la seva total integritat, per evitar possibles alteracions físiques, químiques i microbiològiques en les seves propietats.


Més

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda