Preu reduït! VM Prime Women - Solgar - 90 comprimits

Fabricante:

Solgar Solgar

VM Prime Women - Solgar - 90 comprimits

223187

Nou

Solució avançada a les necessitats nutricionals de dones madures amb complex multivitamínic. Envàs 90 comprimits.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

45,05€

IVA inclòs

50,06€ IVA inclòs

-10%

0,50 € / ud

Més informació

VM Prime Women Solgar

Multivitamínic i minerals amb soja.

Què és VM Prime Women Solgar?

Complement nutricional dissenyat amb alts nivells de vitamines i minerals essencials, aquest suplement proporciona una fórmula equilibrada per satisfer les necessitats nutricionals de les dones madures.

Sabem que la maduresa és una etapa de la vida que pot requerir necessitats nutricionals específiques. Per això, Solgar® VM-PRIME® Women és una opció ideal per a aquelles persones més grans de 50 anys que busquen mantenir una vida sana i equilibrada. A més, la fórmula està composta per comprimits més petits i més fàcils d'empassar , cosa que els fa perfectes per incloure a la seva rutina diària.

Els beneficis daquest complement alimentari són múltiples. Conté una barreja de nutrients essencials com a vitamines B6 i B12, que contribueixen a la formació normal dels glòbuls vermells, a més d'altres vitamines i minerals que ajuden en el funcionament normal del cor, el metabolisme, la funció cognitiva, la funció immunitària, la salut de la pell, els cabells i les ungles, entre d'altres.

Ingredients:

Calci (citrat, ascorbat); Magnesi (citrat, òxid); Agents de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina, fosfat dicàlcic, alginat, midó de pèsol, dextrina, hidroxipropilcel·lulosa, midó modificat, manitol); Vitamina C (ascorbat càlcic); Vitamina E (133,3 UI, succinat àcid de D-alfa tocoferil); Complex de bioflavonoides cítrics; Colorants (extracte concentrat de rave, grosella negra, poma, espirulina); Antiaglomerants (estearat magnèsic vegetal, diòxid de silici, àcid esteàric vegetal); Turó (bitartrat); Goma de cel·lulosa entrellaçada; Àcid pantotènic (D-pantotenat càlcic); Beta-carotè de font natural; Zinc (picolinat); Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina); Vitamina B1 (tiamina mononitrat); Germen de soja en pols; Vitamina K2 (conté soja i llet) (menaquinona-7 i menaquinona-6); Vitamina B2 (riboflavina); Vitamina B3 (nicotinamida); Inositol; Manganès (gluconat); Vitamina D3 (333 UI, colecalciferol); Coure (gluconat); Agents de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa, glicerina vegetal (d'oli de llavor de palmell i oli de coco), cera carnauba); Molibdè (molibdat sòdic); Àcid fòlic (àcid pteroilmonoglutàmic); Luteïna (de flor de calèndula); Vitamina B12 (cianocobalamina); Boro (àcid bòric); Seleni (L-selenometionina); D-biotina; Iode (iodur potàssic); Crom (Chromax®, crom picolinat).

Com es pren VM Prime Women Solgar?

Per a adults, prendre un (1) comprimit al dia preferentment amb els àpats. Empassa els comprimits amb ajuda d'aigua o una altra beguda. No cal superar la dosi diària expressament recomanada per a aquest producte.

Presentació:

Envàs de 90 comprimits.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Sucre

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda