Fabricante:

SoulTree SoulTree

Condicionador Hibisc i Shikakai - SoulTree - 100 grams

225205

Nou

Descobreix el poder de l'Hibisc i el Shikakai amb l'Acondicionador de SoulTree. Cabell hidratat, suau i ple de vida.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

Atenció: resten poques unitats!

10,80€

IVA inclòs
10,80 € / 100 g

Més informació

Condicionador Hibisc i Shikakai SoulTree

Hidratació, brillantor i volum naturalment.

Què és Condicionador Hibisc i Shikakai SoulTree?

L'Acondicionador d'Hibisc i Shikakai de SoulTree és una solució Ayurveda per a la cura capil·lar que combina ingredients naturals i ecològics per brindar un tractament hidratant i nutritiu al cabell .

La seva fórmula rica i potent està dissenyada per deixar el cabell suau, brillant i amb un volum envejable . Les propietats suavitzants del Hibisc fresc s'uneixen amb l'oli de Coco verge extra i el Shikakai ecològic, ingredients que treballen junts per restaurar la humitat i proporcionar una hidratació intensa als cabells .

Aquest condicionador actua com un efecte condicionador natural, brindant suavitat i vitalitat al teu cabell . Entre els ingredients destacats hi ha el Hibisc, l'Henna, el Shikakai i el Coco, tots reconeguts pels seus beneficis per a la salut capil·lar . Aquest producte és apte per a tot tipus de cabell i està lliure de derivats petroquímics i perfums sintètics, assegurant una cura pura i natural per als teus cabells.

Ingredients:

Aqua, Glycerine, Coco-caprylate/caprate, Cetearyl alcohol, Betaine, Cetyl alcohol, Glyceryl stearate, Sodium PCA , Henna extract*, Methika seed extract*, Hibiscus rosa sinensis flower extract*, PCA glyceryl oleate , Olea europa oil* Cocos nucifera (coconut) oil*, Parfum**, Cetearyl glucoside, Sodium stearoyl glutamate, Làctic acid, Sodium benzoate, Potassium sorbat, Xanthan gum, PCA ethyl cocoyl arginat, Acàcia concinna (shikakai) fruit , Linalool**, Limonene**, Citronellol**, , Benzyl alcohol**, Benzyl benzoate**, Benzyl salicylate**, Citral**, Farnesol**, Eugenol**, Isoeugenol**

*De cultius ecològics. **D'olis essencials. Conservats amb Sodium Benzoate i Potassium Sorbate.

Com es fa servir Condicionador Hibisco i Shikakai SoulTree?

  1. Renta el teu Cabell.
  2. Esprem l'excés d'aigua.
  3. Aplicar el Condicionador.
  4. Deixa actuar.
  5. Esbandida bé.
  6. Asseca el teu cabell.

Presentació:

Envàs de 100 grams.

Especificacions

CaracterístiquesProducte Bio

Brand

Des dels seus inicis als Himalayas a la dècada dels noranta, SoulTree ha estat un reflex de l'compromís amb l'agricultura ecològica i la medicina ayurveda.


SoulTree, cura facial i corporal basada en la medicina ayurveda


La història comença amb un viatge transformador de Vishal Bhandari, fundador de SoulTree. Durant la seva estada amb ONGs locals i comunitats de pagesos, neix una visió de crear mercats pels productes agrícoles ecològics d'aquestes comunitats, assegurant una font d'ingrés justa i sostenible.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda