Preu reduït! Batut Saciant sabor Iogurt Pinya - Sotya - 700 grams

Fabricante:

Sotya Sotya

Batut Saciant sabor Iogurt Pinya - Sotya - 700 grams

223444

Nou

El batut saciant sabor Yogur Piña és un substitutiu d'un àpat deliciós i nutritiu, ideal per controlar la gana i mantenir-se satisfet. Envàs de 700 grams.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,80€

IVA inclòs

14,27€ IVA inclòs

-31%

1,40 € / 100 g

Més informació

Batut Saciant sabor Iogurt Pinya Sotya

Conté edulcorants i sucres.

Què és Batut Saciant sabor Iogurt Pinya Sotya?

El Batut Saciant sabor Iogurt Pinya és un deliciós i nutritiu substitut d'un menjar , dissenyat per proporcionar tots els nutrients essencials que el teu cos necessita, alhora que controla la gana i et manté satisfet per més temps . Aquest batut saciant combina el refrescant sabor del iogurt amb la deliciós i tropical aroma de la pinya, creant una experiència gustativa única i agradable.

Ideal per a aquells que busquen una opció ràpida i fàcil per reemplaçar un menjar sense sacrificar sabor ni qualitat nutricional , aquest batut és perfecte per a persones amb estils de vida ocupats, aquells que busquen controlar el seu pes, o simplement per gaudir d'un aperitiu saludable i deliciós .

Ingredients:

Llet desnatada en pols, fructosa, iogurt en pols (llet), proteïnes làcties (llet), fructooligosacàrids (Xicoira (Cichorium intybus L. arrel)), maltodextrina, fibra de bambú (Bambusa bombos L„ tija). Espessidor: goma xantana (E415), carbonat de magnesi, citrat de potassi, extracte de cafè verd (Coffea arabica L„ gra), gluconat ferrós, vitamina C (àcid L-ascòrbic), gluconat de zinc, Niacina (nicotinamida), àcid pantotànic (D-pantotenat càlcic), turó bitartrat, inositol, gluconat cúpric, gluconat de manganès, Iodur de potassi, picolinat de crom, vitamina E (D-alfatocoferol), vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) (riboflavina), vitamina B1 (clorhidrat de tiamina), vitamina A (acetat de retinil), selenit de sodi, àcid fòlic (àcid pteroilmonoglutàmic), vitamina K (filoquinona), D-biotina, vitamina B12 (cianocobalamina; (maltodextrina)) i vitamina D3 (colecalciferol; (maltodextrina)), acidulant: àcid cítric (E330), edulcorant: sucralosa (E955); maltodextrina)), aroma natural de pinya i aroma natural de iogurt.

Informació nutricional (per 100 grams):

Valor Energètic 365 kcal
Greixos <0,5 g
de les quals, saturades <0,1 g
Hidrats de carboni 68 g
dels quals, sucres 38 g
Proteïnes 23 g
Sal 0,8 g

Com es fa servir Batut Saciant sabor Iogurt Pinya Sotya?

Afegir tres cullerades soperes (50g aproximadament) en un got gran de llet semidesnatada (250ml), remenar fins a la seva dissolució i servir immediatament. No bullir. Mantenir en un lloc fresc i sec.

Presentació:

Envàs de 700 grams en pols.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 14/05/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda