Preu reduït! Vinagre de Poma Gummies - Biform - 60 gummies

Fabricante:

Biform Biform

Vinagre de Poma Gummies - Biform - 60 gummies

226299

Nou

Complement sense sucres amb vinagre de poma, gingebre i crom, per al metabolisme i la glucosa.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

13,46€

IVA inclòs

14,95€ IVA inclòs

-10%

0,22 € / ud

Més informació

Vinagre de Poma Gummies Biform

Sabor i salut a cada gometa.

Què és Vinagre de Poma Gummies Biform?

Les Gummies de Vinagre de Poma Biform ofereixen una forma deliciosa i convenient d'integrar les virtuts del vinagre de poma a la teva dieta diària, complementades amb els beneficis de l'extracte de gingebre i el crom .

Amb un agradable sabor a poma i aromatitzades naturalment , aquestes gometes són una alternativa sense sucres, endolcides per adaptar-se a un estil de vida saludable sense sacrificar el gust. El crom , un element clau en aquesta fórmula, és essencial per al metabolisme normal dels macronutrients i ajuda a mantenir els nivells de glucosa en sang dins d'un rang normal, donant suport així al benestar general i la gestió del pes .

Aquestes gummies són una excel·lent opció per als que busquen complementar la seva alimentació amb ingredients que promoguin un equilibri metabòlic i un estil de vida actiu i saludable.

Ingredients:

Edulcorants (maltitol, sorbitol), vinagre de poma, aigua, gelificant (pectina), acidulant (àcid cítric), corrector d'acidesa (citrat trisòdic), colorants (antocianines), oli de coco, extracte sec de gingebre (Zingiber officina ), aroma natural, maltodextrina, agent de recobriment (cera de carnaúba), crom.

Com es fa servir Vinagre de Poma Gummies Biform?

Prendre 2 gummies al dia. En cas de diabetis, embaràs o lactància, consulteu el metge abans de prendre el producte. Un consum excessiu pot tenir efectes laxants.

Presentació:

Envàs de 60 gominoles.

Especificacions

CaracterístiquesSense gluten, Sense Lactosa, Sense Sucre

Brand

Bioform és una gamma de productes que ajuden al control de pes ja sigui per motius de salut, sobrepès o per a sentir-nos millor amb el nostre cos.


Bioform, gamma de productes de Dietisa per a l'aprimament


Bioform ofereix gran varietat de productes substitutius i complements alimentosos eficaços combinats amb una alimentació saludable i equilibrada, a més de fer esport regularment.


D'aquesta manera, aconseguiràs acabar l'excés de greix acumulat en les zones més complicades com a cames, ventre i glutis.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda