Preu reduït! Fibra Bellsiluet Granulada - Laboratorios Abad - 250 grams

Fibra Bellsiluet Granulada - Laboratorios Abad - 250 grams

212922

Nou

Complement dietètic que proporciona fibres vegetals i minerals, afavoreix el trànsit intestinal i produeix una sensació de sacietat.

Més detalls

En aquests moments no tenim estoc d'aquest producte

4,76€

IVA inclòs

6,05€ IVA inclòs

-21%

1,90 € / 100 g

Més informació

Fibra Bellsiluet Granulada Laboratoris Abat

Millora el teu trànsit intestinal i controla la gana de manera natural i saludable.

Què és Fibra Bellsiluet Granulada Laboratoris Abad?

La Fibra Bellsiluet Granulada de Laboratoris Abad és un complement dietètic d'alt valor nutricional. Elaborat amb fibres vegetals, aquest producte proporciona una quantitat significativa de minerals, cosa que el converteix en un excel·lent complement per a qualsevol dieta .

En consumir aquest producte, experimentaràs una sensació ràpida de sacietat , cosa que pot ajudar-te a controlar la teva gana i mantenir un pes saludable .

A més, aquest complement afavoreix el trànsit intestinal en aportar fibres insolubles (com la cel·lulosa i hemicel·lulosa) i fibres solubles (com la pectina i les gomes). Incorpora la Fibra Bellsiluet Granulada a la teva dieta per a una salut òptima.

Ingredients:

Salvat de blat (64%), sucre bru de canya, farina de blat, farina de malt, poma deshidratada, sèrum de llet deshidratada, minerals: fosfat bicàlcic, selenit sòdic, aroma (conté lactosa), acidulant: àcid cítric. Pot contenir soja i derivats. Conté cereals que contenen gluten, llet i derivats dels mateixos. Humitat màxima 12%.

Com es fa servir Fibra Bellsiluet Granulada Laboratoris Abad?

Prendre 2 cops al dia 2 cullerades soperes d'aquest granulat agradable i beure seguidament aigua mineral o infusió en quantitat abundant. També es pot afegir al iogurt o llet calenta.

Presentació:

Envàs de 250 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda