Preu reduït! Glucomanà Complex - Nutralie - 120 càpsules

Fabricante:

Nutralie Nutralie

Glucomanà Complex - Nutralie - 120 càpsules

226509

Nou

Glucomanano Complex de Nutralie, amb fibra de Konjac, turó i vitamines, recolza la pèrdua de pes i manté el colesterol en nivells normals.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

19,13€

IVA inclòs

22,50€ IVA inclòs

-15%

0,16 € / ud

Més informació

Glucomanà Complex Nutralie

El teu aliat natural per aprimar i mantenir el benestar amb Glucomanano Complex.

Què és Glucomanano Complex Nutralie?

Glucomanano Complex de Nutralie és un innovador complement alimentari dissenyat per donar suport als esforços d'aprimament i el manteniment de nivells saludables de colesterol , com a part d'un estil de vida equilibrat i una dieta baixa en calories.

Centrat al glucomanà de Konjac , una fibra vegetal originària d'Àsia coneguda per la seva capacitat per expandir-se a l'estómac, ajuda a crear una sensació de sacietat, reduint així la ingesta calòrica . Aquest efecte s'optimitza quan es consumeix abans dels àpats amb aigua abundant.

A més, la fórmula s'enriqueix amb bitartrat de turó, picolinat de crom i vitamines B3 i D3, ingredients que contribueixen al metabolisme normal dels macronutrients i al manteniment de nivells normals de glucosa en sang . Glucomanano Complex està dissenyat per ser un aliat en la gestió del pes i el benestar cardiovascular, oferint una solució natural i efectiva.

Ingredients:

Glucomanà, càpsula: agent de recobriment (hidroxipropilmetilcel·lulosa), bitartrat de turó, agent de càrrega (cel·lulosa microcristal·lina), aroma natural, antiaglomerants (diòxid de silici, estearat de magnesi), nicotinamida (niacina), picolinat de cromo ).

Composició:

Quantitat de nutrients per dosi diària recomanada Per 5 càpsules VRN* %
Nicotinamida Vitamina B3 37,5 mg 234,37%
Vitamina D 25 µg 500%
Crom 100 µg 250%
Glucomanà 3000 mg
Turó Bitartrato Turó 500 mg 205,5 mg – –

*Valor de referència nutricional.

Com es fa servir Glucomanano Complex Nutralie?

Prendre 5 càpsules al dia. 2 càpsules amb esmorzar i dinar, i 1 al sopar. Amb 1-2 gots daigua.

Presentació:

Envàs de 120 càpsules.

Brand

Des de 2018, Nutralie s'ha dedicat a transformar i millorar el sector dels suplements alimentaris mitjançant fórmules completes, enfocades en el benestar integral de les persones. La missió de Nutralie és acompanyar els seus clients en el camí cap a un benestar que millora tant la salut física com mental, permetent gaudir plenament de la vida.


Nutralie, suplements d'avantguarda


Amb una ferma creença en la importància dels petits moments, com gaudir d'un viatge amb amics, llegir un llibre a la platja, practicar ioga o simplement desconnectar en la natura, Nutralie busca que els seus clients es sentin bé per dins i per fora, promovent un estat de benestar complet.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda