Preu reduït! Protein Bun Caramel Salat - PWD - 60 grams

Fabricante:

PWD Nutrition PWD Nutrition

Protein Bun Caramel Salat - PWD - 60 grams

221549

Nou

Protein Bun Caramelo Salat PWD, el teu snack saborós i equilibrat per a una dieta saludable.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

1,82€

IVA inclòs

1,90€ IVA inclòs

-4%

3,03 € / 100 g

Més informació

Protein Bun Caramel Salat PWD

Dolça indulgència, nutrició intel·ligent - Protein Bun Caramelo Salat PWD, el teu aperitiu ideal.

Què és Protein Bun Caramel Salat PWD?

El Protein Bun Caramel Salat de PWD és un deliciós pa de pessic que combina la indulgència del caramel salat amb els beneficis d'una nutrició equilibrada.

Amb un 20% de contingut proteic i tan sols 0,3 g de sucre per porció , aquest pa de pessic és un excel·lent aliat en les dietes de pèrdua de pes. Les proteïnes no només contribueixen a la massa muscular, sinó que també promouen la sensació de sacietat , ajudant a controlar la gana i reduint la necessitat de picar entre menjars . El seu baix contingut en sucres el fa adequat per als que estan cuidant el consum de sucres.

A més, el sabor únic de caramel salat satisfà els desitjos de dolços, fent que seguir una dieta sigui més agradable i augmentant les possibilitats d'èxit. El Protein Bun Caramelo Salado és l'elecció perfecta per als que volen gaudir d'un snack saludable i deliciós en qualsevol moment del dia.

Ingredients:

Oli de gira-sol, crema de farciment (Aigua, fructooligosacàrids, 14% gelatina, caramel en pols (sèrum de llet, mantega (llet), maltodextrina, llet desnatada en pols), xarop de maltitol, mantega de cacau, midó modificat, estabilitza glicerol), proteïna de llet, aroma, emulgent (polisorbat 60), corrector d'acidesa (àcid tartàric), gelificant (carragenat), conservador (sorbat potàssic), ou, farina de blat, edulcorant (maltitol), gluten de blat, gluten de blat (sorbitol), proteïna de llet, clara d'ou en pols, humectant (glicerol), cacau desgreixat en pols, gasificants (carbonat àcid de sodi i difosfat disòdic), emulgent (mono-i diglicèrids d'àcids grassos), sal, conservador ( sorbat potàssic), acidulants (àcid acètic i àcid làctic), aromes.

Informació nutricional 30 g:

Valor energètic 1606 kJ / 388 Kcal
Greixos 25,1 g
De les quals saturades 4,7 g
Hidrats de carboni 30,6 g
Dels quals poliols 21 g
dels quals sucres 0,5 g
Fibra alimentària 6,7 g
Proteïnes 20 g
Sal 1,3 g

Presentació:

Envàs duna unitat de 60 grams.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda