Preu reduït! Gel Xampú Nadó - Famiskin - 250 ml

Fabricante:

Famiskin Famiskin

Gel Xampú Nadó - Famiskin - 250 ml

224898

Nou

Neteja suau i nutritiva per a pell i cabell del nadó, amb calèndula i camamilla. Apte per a vegans i sense irritació ocular.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

15,93€

IVA inclòs

17,70€ IVA inclòs

-10%

6,37 € / 100 ml

Més informació

Gel Xampú Nadó Famiskin

Un bany ple de suavitat i amor per al teu nadó.

Què és Gel Xampú Nadó Famiskin?

El Gel Xampú Nadó de Famiskin és una fórmula suau i delicada dissenyada específicament per a la cura diària de la pell i el cabell del nadó .

Formulat amb oli de llavor de cotó, extracte de calèndula, extracte de camamilla i àloe vera, proporciona una neteja suau i nutritiva, assegurant que la pell i el cabell del nadó romanguin hidratats i saludables .

Gràcies a la seva formulació sense sabó , aquest gel xampú és especialment suau i no irrita els ulls , garantint un bany tranquil i plaent per al nadó. Apte per a vegans, és un producte compromès amb el respecte a tots els éssers vius i amb la salut dels més petits.

Ingredients:

Aqua, Glycerin, Coco-Glucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Coco-Betaine, Parfum, Xanthan Gum, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower Extract, Glyceryl Caprylate, Prop , Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Com es fa servir Gel Xampú Nadó Famiskin?

Ús diari. Esbandir amb aigua.

Ús extern. Testat sota supervisió pediàtrica. +99% ingredients naturals

Presentació:

Envàs de 250 ml.

Brand

Des de la seva fundació, Famiskin ha ofert cosmètics per a totes les etapes de la vida. Utilitzant actius i fórmules més adequades per a cada moment, amb un enfocament en la qualitat, seguretat i benestar animal.


Famiskin, cosmètics d'alta qualitat per a tota la família


Els seus valors resideixen en la honestat, respecte al planeta i benestar animal. Es destaquen per triar fórmules de gran qualitat, amb olis vegetals ben tolerats i eficàcia demostrada.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda