Preu reduït! Neo Peques Loció Hidratant - Neo - 400 ml

Fabricante:

Neo Neo

Neo Peques Loció Hidratant - Neo - 400 ml

224937

Nou

Neo Peques Loción Hidratante és una loció enriquida amb àloe vera i germen de blat, dissenyada per protegir, calmar i hidratar les pells sensibles dels nens, amb una ràpida absorció.

Més detalls

Lliurament: 1 - 5 dies

9,52€

IVA inclòs

11,20€ IVA inclòs

-15%

2,38 € / 100 ml

Més informació

Neo Petits Loció Hidratant Neo

Suavitat i protecció a cada aplicació! Neo Peques Loció Hidratant: el toc màgic per a la pell del teu petit.

Què és Neo Peques Loció Hidratant Neo?

La Loció Hidratant Neo Peques ha estat formulada pensant en les necessitats especials de les pells més joves i sensibles . Enriquida amb ingredients naturals com l'àloe vera i el germen de blat, aquesta loció és molt més que una simple crema hidratant.

L'àloe vera, conegut per les seves propietats calmants, actua com un bàlsam sobre les pells irritades, oferint alleujament immediat i deixant una sensació de frescor i confort . D'altra banda, el germen de blat és una font rica de nutrients i antioxidants , que no només hidrata la pell sinó que també la protegeix contra els efectes nocius dels radicals lliures i la contaminació.

La textura lleugera de la Loció Hidratant Neo Peques permet una ràpida absorció , evitant la sensació enganxosa que altres cremes poden deixar. A més, està lliure de parabens i substàncies agressives, cosa que la fa adequada per a les pells més delicades.

Ingredients:

Aqua, Isopropyl myristate, Cetearyl alcohol, Triticum vulgare germ oil, Glycerin, Glyceryl stearate SE, Ceteareth-12, Aloe barbadensis leaf juice, Parfum, Ceteareth-20, Stearic acid, Palmitic acid, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium hydroxide, Linalool, Limonene , Citronellol, Coumarin, Citral.

Com es fa servir Neo Peques Loció Hidratant Neo?

Aplicar directament sobre la pell seca. Fer massatges suaument fins a la seva completa absorció.

Presentació:

Envàs de 400 ml.

Codi de descompte

Promoció vàlida fins al 30/04/2024

Més informació

Fabricants

    Informació

    • Política de cookies
    • Condicions de venda i ús
    • Descompte de benvinguda